Ne cuva korisnika

Započeo Nure, April 14, 2018, 03:58:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako,ne znm sta je ali kada kupim kucu stan ili vikendicu ili firmu ili setam sebi lvl i restartujem srw nista od toga se ne sacuva,vracao sam i staru verz moda isto je.A sve je lepo radilo zna neko do cegfa je?
Dio skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

...

*

Jel imas pod cmd za setanje npr SavePlayer(); i kad kupujes kucu ?
Meni se desavalo da sam slcn to uklonio

moras imati ovo
SavePlayer( playerid );

npr
CMD:buybiz( playerid, params[] ) {
	new id = GetNearestBussines( playerid );
	if( id == -1 || id == 0 ) return GRESKA( playerid, "Niste blizu firme!" );
	if( BussinesInfo[ id ][ bOwned ] != 0 || BussinesInfo[ id ][ bPrice ] == 0) return GRESKA( playerid, "Ova firma se ne prodaje!");
	if( PlayerInfo[ playerid ][ xFirmaID ] != -1 ) return GRESKA( playerid, "Vec posedujes firmu!");
	if( PlayerInfo[ playerid ][ xNovac ] < BussinesInfo[ id ][ bPrice ] ) return GRESKA( playerid, "Nemate dovoljno novca za kupovinu Firme!");
    if( PlayerInfo[ playerid ][ xLevel ] < BussinesInfo[ id ][ bLevel ] ) return SendClientMessageEx( playerid, CRVENA, "Morate biti level %d+ da bi ste kupili firmu.", BussinesInfo[ id ][ bLevel ] );
	PlayerInfo[ playerid ][ xFirmaID ] = id;
	DajIgracuNovac( playerid, -BussinesInfo[ id ][bPrice] );
	UpdateDzepTD( playerid );
	BussinesInfo[ id ][ bLocked ] = 0;
	BussinesInfo[ id ][ bNeaktivnost ] = 0;
	BussinesInfo[ id ][ bFacture ] = 100;
	BussinesInfo[ id ][ bOwned ] = 1;
	strmid( BussinesInfo[ id ][ bOwner], ImeIgraca( playerid ), 0, strlen( ImeIgraca( playerid ) ), 255);
	Bussines_Refresh( id );
	SaveBussines( id );
	SavePlayer( playerid );
	SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste firmu, cestitamo!" );
	SCM( playerid, NARACRVENA, "UKOLIKO VAM FAKTURE DODJU NA 0, FIRMA CE SE PRODATI AUTOMATSKI!" );
	return true;
}

e sad ti iz editujb definicije a jel ti sacuva na bizu kupca?
www.Game-State.com" style="border-style: none;

Imam to save sve je uredu u skripti u to sam uveren cak sam i stavio staru verziju odakle je i potekao nod gde nista nisam radio i opet isto brine me ili je nesto do fajlova ili do YSI znaci nije u skripti problem

e pazi sad nadgledaj fajlove u scriptfiles. meni se jednom desavalo da mi komp brisae te fajlove msm kuce trafike i ostalo prepoznavao kao virus seme mu jedva sam skonto.

Ajde da kazes da imam kucni server,na vps sam nemam frke sa virusom sve fajlove i foldere imam jedino sto preostaje je YSI?Sta da mu radim?

Ovako saznao sam da nije ni do fajlova ni do skripte nego je do VPS-a mog,kada upalim na kucnom sve radi i cuva medjutim na vps nije tako zna neko u cemu je prob?

YSI Error: INI_Open could not find or create file Korisnici/Nure.ini EVO STA IZBACUJE U LOGU

svi neÅ¡to pregledavaju a niko da odgovori coveku  ::)
[Springfield Owner][TDe Daddy][Pawno Master][Mapper]

Ksunder,ipak nije do moda,do VPS-a je na kucnom radi sve isto sa istim folderima a na VPS nece,koliko sam dobro procitao nekima sto se desilo kazu da su permisije na masini.Sad ne znam kako da resim te permisije nek ide u k.