[VG] Virtual Gaming RPG - Prezentacija servera [vg-rpg.bid]

Započeo Kotorić, April 12, 2018, 21:33:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim igračima i članovima Balkan Sampa.U ovoj temi vam želim predstaviti Virtual Gaming zajednicu.Ova zajednica je otvorena prije nekoliko mijeseci,te ostvarila je brojku od 72 igrača na serveru.Ova zajednica nije ostvarila veće ciljeve,ali nada i želja i dalje su tu,te nastojimo da to ostvarim te ciljeve.Naša administracija je jako sposobna,te iskusan tim,koji nastoji da bude sto bolje igračima.
Znamo da glavno pitanje svih današnjih igrača je pozicija,a to mnoge zajednice ne gledaju,mi veoma brzo primjetimo taj trud i rad,te ćete veoma brzo doći do svoje zeljene pozicije.
Ukoliko igrate na nekoj zajednici i jednostavno zelite preći kod nas,dobit ćete vaš stats direktno na serveru.
Svakim danom organizujemo razne evente,te večernje zabave,na kojima možete dobiti dosta novca,te prilagoditi sebi sve što želite.
Server je RPG,te na našem serveru nisu puno rigorozne mjere za kršenje pravila,ali naravno veća kršenja pravila se uvijek moraju na vrijeme spriječiti.
Mod na naÅ¡em serveru je NL mod,te naravno uz dosta odraÄ'enih updatea,te priprema koje su se radile za otvaranje ove zajednice.
Svakim danom naš Mapping Team nastoji da što više uradi za naš serveru,te da što više mapa bude na serveru,te da se one dopadnu igračima.

Organizacije - Mafije - Bande

*Organizacije

[PD] Los Santos Policija, [FBI] Federalni Biro, [SWAT] Specijalne Jedinice, [MD] Los Santos Bolnica, [M] Mayor, [LSR] Los Santos Radio, [H] Hitman, [TC] Taxi Company

*Mafije/Bande

[SCF] Sicilian Crime Family, [WTM] Wu-Tang Mafia, [GSF] Grove Street Family, [HA] Hell Angels, [UGR] Underground Racers , [BUT] Balkan United Tribuns, [ICF] Ice Cold Family, [VLA] Varios Los Aztecas, [RM] Russian Mafia, [ESV] East Side Vagos, [TB] The Ballas

Samo neke od navedenih su ukljucene,takoÄ'er ukoliko na naÅ¡ server dovedete 5 igrača možete dobiti vlastitu organizaciju/mafiju/bandu.

Forum na našem serveru je jako jednostavan,te Forum Administracija se jako trudi da još više olakša igračima pristup njemu.
Na našem forumu možete pratiti sva dešavanja na serveru,jer se trudimo da igračima i na taj način olakšamo,da ne bude propuštavanja,te da bilježimo dešavanja na serveru.

Lokacije na ovom serveru,ovoga puta neću predstavljati,jer su one standardne,kao i na svakom serveru.
Mislim da ovaj dio prezentacije većinu igrača smori,ali vjerujem da ću drugi put ovo prezentirati.

IP od našeg foruma je vg-rpg.bid
IP od našeg servera je 178.32.109.51:9154
IP od našeg TeamSpeak servera je 79.137.106.228:9988

Posjetite nas,nadam se da će vam se svidjeti naš server.

Jedno je sigurno, NL mod vise nije dobar mod za bilo koji server, sve u svemu, srecno :)

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: Banks22 poslato April 12, 2018, 23:03:36 POSLE PODNE
puno previše orgi/mafiji/bandi
SAmo su neke aktivne,ostale sam naveo ukoliko bi neko zelio dovesti igrače...

Hehehe, srećno momci igrao sam prije na tom serveru, mislim da je bila 2k15,2k16 tako neÅ¡to uglavnom mod je sličan Ultra Gamingu, slicno ste editovali NL mod...  Server je top preporučujem svima da ga posjetite sretnoðŸ™,
-propo-

Veoma mocan server,zabavan i kvalitetan, sve preporuke za ovu zajednicu ! svaka cast !