AntiCheat ...

Započeo ..., April 10, 2018, 13:35:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

...

*

Problem(error/warning): Ovako nasao sam jedan AC dobar na nasem jeziku i kad ga dodam u filterscript fajl i kad dodam u server.cfg da ga ucita kad udjem na srv npr ukucam sledece :/port,/jetpack,/aduty,/hpall,/armourall,/popravivozilo i mzd jos neke cmd men pise da ja koristim cheat i banuje me kad npr /aduty podesi mi se armour i hp i ono ucita da je armoru hack ...
Kako bi mogao uradit da mi se to ne desava na pojedinim komandama :/

Dio skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Nije onda bas dobar, nije definisano tj odredjeno da se staff ne kicka/bana, u sustini je samo odradjen anticheat al anticheat za sve. Ima junkbuster, skini to i uzivaj

censored

Ne mozes tek tako skinuti neki anticheat sa neta i ubaciti i resio sam stvar. Trebas ga prilagoditi svom modu. I ne preporucujem ti da ga koristis u FS nego da ga ubacis direkt u mod.

...

*

Znam da trebam prilagodit i prilagodio sam podesavo cmd,dodavao da mi ne kicka admine al opet kicka na cmd,onda u skripti od moda da ucita AC,sve znaci skonto sam al opet me kicka to je problem

Ako ti je definisane funkcije u AC-u da npr SetPlayerPosition bude bilo anticheat_SetPlayerPosition i da banuje svakog ko koristi SetPlayerPosition onda moras u skripti svuda promeniti sve takve funkcije.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

pravila
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci