Warning - Include

Započeo Paradox420, April 06, 2018, 21:30:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Warning
Dio skripte:https://imgur.com/a/iEu1y
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): Ovako znači meni izbacuje ta 2 errora u pitanju je kao "Freeze", a na toj liniji je TD kao što se vidi na slici. Koliko ja znam to je do include e sad da li je ovo do streamera ili do nečeg drugog? Ubacivao sam svakakve streamere, ali ništa. Hvala unapred.
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Paradox ON DUTY

Pa koji je inc? haha
Samo promeni iz freeze u xfreeze npr, magija :D

Citat: Nobody.aMxx poslato April 06, 2018, 21:32:53 POSLE PODNE
Pa koji je inc? haha
Samo promeni iz freeze u xfreeze npr, magija :D
Ako ne znaš nemoj da se mešaš, a ni da budzis postove ovako. Nije do 'freeza' ne znam šta ti nije jasno, nisam ništa radio za njega već je do ovog.
Paradox ON DUTY

Citat: Paradox420 poslato April 06, 2018, 21:37:38 POSLE PODNE
Ako ne znaš nemoj da se mešaš, a ni da budzis postove ovako. Nije do 'freeza' ne znam šta ti nije jasno, nisam ništa radio za njega već je do ovog.
Decko, ne vidi se na slici koji je include u pitanju, rekao sam da otvoris .inc i promenis u njemu iz freeze u xfreeze omg (+ ovo je myb y_impl.inc + nece nista smetat modu jer je to warning a ne error )

Citat: Nobody.aMxx poslato April 06, 2018, 21:42:17 POSLE PODNE
Decko, ne vidi se na slici koji je include u pitanju, rekao sam da otvoris .inc i promenis u njemu iz freeze u xfreeze omg (+ ovo je myb y_impl.inc + nece nista smetat modu jer je to warning a ne error )
Slušaj tipa udjem na server imam tipa 10m u dzepu, on postavi 0$ gore, al' učita pare na /stats . Zbog tog mi smeta, razumes.
Paradox ON DUTY

Jel imas uopste funkciju gde igraceve pare iz dzepa stavlja gore? Koji mod koristis?

Citat: Nobody.aMxx poslato April 06, 2018, 22:20:44 POSLE PODNE
Jel imas uopste funkciju gde igraceve pare iz dzepa stavlja gore? Koji mod koristis?
Kakvu funkciju to su pNovacDzep, UP - SA - NK
Paradox ON DUTY

Ne verujem da je do tog inc-a problem :)
Stavi ovo pod OnPlayerSpawn (kasnije na svako mesto gde menjas igracu novac)

GivePlayerMoney(playerid, PI[playerid][pNovacDzep]);

Citat: Nobody.aMxx poslato April 06, 2018, 23:49:38 POSLE PODNE
Ne verujem da je do tog inc-a problem :)
Stavi ovo pod OnPlayerSpawn (kasnije na svako mesto gde menjas igracu novac)

GivePlayerMoney(playerid, PI[playerid][pNovacDzep]);

Pazi burazeru, postoji g_NovacPlus tu na UP modu. Sve je bilo to okej, mislim da je do include idalje jer ne verujem do čega drugog moze bit.
Paradox ON DUTY

Rešeno, hvala svakako.
Paradox ON DUTY