[TRAZIM]Mappera

Započeo ‹Fox›, Avgust 27, 2010, 13:43:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trazim nekoga ko zna jakooooo dobro raditi u MTA...
zadatak: zadatak za mappera je napraviti sto vise stuntova po aerodromima(valjda se tak pise) i sto vise skakaona po gradu i tako
nagrada: posto nemam u gamemodu admin team...taj mapper ce dobit RCON password i bit ce owner sa mnom...

ee mozda ti ja mogu pomoci radim u MTA par godina cijeli 1. grad sam bio promjeno..pa add me na msn ako imas [email protected] i tamo mi kazes gdje zelis da bude toga najvise i to!poz

na kojem Aeru !? ja ću ti napravit neku mapu al netrebam niÅ¡t  ;D
Pošto trenutno ne igram ništ
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Mogao bih ti ja pomoći add me na msn [email protected]

Admin team? Moraš ubaciti da nebi mnogi cheat koristili i slično ;)

Brate dajes Ownera za mapanje! Mapati moze svako!Tebi kako kazes treba par auta i koja skakaonica!! -_- Ti za to dajes Ownera  ??? Samo cu reci WTF omg!!

pa jbga ali ja trazim mappera koji ce meni uvijek mappat...ne sad napravit par stuntova i gotovo, nego to trebaju biti veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiii stuntovi...i ta sva sranja potrbna za server

pa kojeg to servera owner kako se zove?

GameCam

hahahahahhahahah ojj lika otvorio kucni i trazi mappera i daje ownera hahahhahahaha

Citatma to je moj kucni server

oMg..... -_-

a jbt ja kad napravim dobar gamemod onda kupujem host...

xaxaxa pa tako reci..ne to je moj kucni server..znaci cim iscriptas server i kad ti uradiM sve u MTA onda ces kupit host nego kad ces drugo..:D skoro pa sam zavrsio s prvim aero