Pomoc oko PAWNA !

Započeo dlitl_yozy, Februar 25, 2018, 11:02:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Pa na Jamaicinom modu sam samo iz /JMCODE prebacio na /CYPRESSCODE i na JMCODE u CYPRESSCODE i sada kad COMPILEAM izbaci mi ovo... I trazio sam da nisam gdje mozda propustio sta... Nisam..
C:\Users\User\Desktop\Cypress Community\gamemodes\JMRP.pwn(94649) : warning 203: symbol is never used: "cypresscode"
A 94648 mi je kraj skripte...
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

symbol is never used u prijevodu znaci Simbol nije nikada koristen

znaci da imas deklariranu varijablu koju nigdje ne koristis (cypresscode varijabla)
Software Developer

pa trazio sam,ukucam fino cypresscode i ima sada 4 vrste i sve su upotrijebljene

I kada udjem na server ukucam /cypresscode posalje mi poruku Komanda ne postoji a ima komanda u skripti cmd:cypress code eo citav cek
cmd:cypresscode(playerid,params[])
{
   if(RentAuto(GetPlayerVehicleID(playerid)) && Rentao[playerid] == 9999 && GetPlayerState(playerid) == PL_ST_DRIVER) return Error(playerid, "Ne mozes da radis BA!");
   if(PI[playerid][pCYPRESSCODENew] != 0)
   {
      SPD(playerid, D_CYPRESSCODE_IMA, DSI, ""COL_BE"SECURITY CODE", "{FFFFFF}Upisite vas sadasnji SECURITY CODE,\nkako biste mogli postaviti novi.\n(Ne upisujte novi, vec koji sada koristite!)", "Unesi", "Izadji");
   }
   else
   {
      new kod1 = random(89999)+10000;
      PI[playerid][pCYPRESSCODENew] = kod1;
      SaveAccount(playerid);
      new pr1[128], pr2[128], pr3[128], kruska[512];
      format(pr1,128,"{FFFFFF}Vas SECURITY CODE je sada: %d.\n",kod1);
      format(pr2,128,"Slikajte (F8) i zapamtite ovaj kod, jer vam on ne pise u stats-u!\n");
      format(pr3,128,"Sa ovim kodom mozete promeniti vasu lozinku kada je zaboravite.");
      format(kruska,512,"%s%s%s",pr1,pr2,pr3);
      SPD(playerid, 19999, DSM, ""COL_BE"SECURITY CODE", kruska, "OK", "");

}
   return true;
}

a ovako?

CMD:cypresscode(playerid, params[])
{
   if(RentAuto(GetPlayerVehicleID(playerid)) && Rentao[playerid] == 9999 && GetPlayerState(playerid) == PL_ST_DRIVER) return Error(playerid, "Ne mozes da radis BA!");
   if(PI[playerid][pCYPRESSCODENew] != 0)
   {
      SPD(playerid, D_CYPRESSCODE_IMA, DSI, ""COL_BE"SECURITY CODE", "{FFFFFF}Upisite vas sadasnji SECURITY CODE,\nkako biste mogli postaviti novi.\n(Ne upisujte novi, vec koji sada koristite!)", "Unesi", "Izadji");
   }
   else
   {
      new kod1 = random(89999)+10000;
      PI[playerid][pCYPRESSCODENew] = kod1;
      SaveAccount(playerid);
      new pr1[128], pr2[128], pr3[128], kruska[512];
      format(pr1,128,"{FFFFFF}Vas SECURITY CODE je sada: %d.\n",kod1);
      format(pr2,128,"Slikajte (F8) i zapamtite ovaj kod, jer vam on ne pise u stats-u!\n");
      format(pr3,128,"Sa ovim kodom mozete promeniti vasu lozinku kada je zaboravite.");
      format(kruska,512,"%s%s%s",pr1,pr2,pr3);
      SPD(playerid, 19999, DSM, ""COL_BE"SECURITY CODE", kruska, "OK", "");

}
   return true;
}
Software Developer

@dlitl_yozy pravila
@Ino42O pravila
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci