Pomoc

Započeo BuXnA, Februar 19, 2018, 20:36:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Moze li mi neko poslati /pravila komandu, da je potpuno uradjena, pocetnik sam pa ne znam puno o tome :P

Mislis na rp pravila ili ?
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

Da rp pravila, bas mi treba ta komanda i kad se ukuca da se otvori tabela, posto ne znam da napravim sve to...

.
Poslednja Izmena: Februar 19, 2018, 21:41:47 POSLE PODNE od BuXnA

Citat: Yannick poslato Februar 19, 2018, 21:13:29 POSLE PODNE
Mislis na rp pravila ili ?
Da na RP pravila, bas da se otvori prozorcic i da tu pisu pravila

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8)
[pawn]
YCMD:pravila(playerid, params[], help)
{
   #pragma unused help
   #pragma unused params
   if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
   new string[128];
   format(string, sizeof(string), "* Igrac %s gleda pravila (/pravila).", GetName(playerid));
   new info[8192];
   strcat(info, ""SPLAVA"___________________________________________________________________________________________________\n\n", sizeof(info));
   strcat(info, ""SPLAVA"- Powergaming | [PG] "BELA"Radnja koju je nemoguce izvesti u stvarnom životu u datom trenutku ili u bilo kojem trenutku.\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Metagaming | [MG] "BELA"KoriÅ¡tenje OOC informacija za IC korist.\n", sizeof(info));
   strcat(info, ""SPLAVA"- Bunny Hopping | [BH] "BELA"Skakanje jednom, dva puta ili viÅ¡e puta prilikom trcanja\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- DeathMatching | [DM] "BELA"Ubijanje ljudi bez pravog RP razloga.\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Kill on Sight| KOS "BELA"Ubijanje igraca po vidjenju, bez upozorenja, koriscenja chata\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- SpawnKill | [SK] "BELA"Ubijanje igraca na mestu spawna\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- NinjaJack| [NJ] "BELA"Kradja i uskakanje u vozila koja su u pokretu\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Drive Bying | [DB]  "BELA"DB odnosi na Å¡tetu nanetu drugom igracu iz vozila. Pokazacu vam par primera\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Revenge Killing | [RK] "BELA"Kao Å¡to i samo ime pojma govori, ubistvo iz osvete\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Non-Roleplaying | nonRP "BELA"Ometanja RP radnji koje izvrÅ¡avaju drugi igraci krÅ¡enjem pravila\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- RPSuperman "BELA"RP Supermen je ponasanje igraca kao da mu niko nista ne moze\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Gun From ASS | GFA "BELA"Predstavlja nonRP vadjenje oruzja, bez koriscenja komanda /me i /do.\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Drug From ASS | DFA "BELA"Predstavlja nonRP koriscenje droge, bez koriscenja komanda /me i /do.\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- NPlayer vs Player | PvP "BELA"Predstavlja napadanje neduznog civila bez razloga izivljavanje na njemu.\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Player vs Enviroment| PvE "BELA"Divljanje i pucanje po okolini i ugrozavanje necije imovine\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- ChickenRunning| [CR] "BELA"je trcanje cik cak kako bi izbegli metkove i preziveli\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- CaracterKill| [CK] "BELA"je teranje igraca da napravi novi account. Npr. Stalno ga mucite ili ga stavite u jail na 9999999\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- CrackShoting| [CS]  "BELA"je iskoriscavanje bugova sa oruzjem, deagle,combat shotgun, silenced pucaju vecom brzinom iz vozila.\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- QuickSwapping| [QS] "BELA"je brzo menjanje oruzje na Q E bez koriscenja /me i /do komande.\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- RP2WIN "BELA"jPonavljano  koriscenje neke komande ili ponavljano menjanje IC price kako bi izasli kao pobednik iz Rpanja\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Spamming "BELA"Pisanje iste reci ili recenice dva ili viÅ¡e puta za redom\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Exploiting "BELA"KoriÅ¡tenje bilo kakvih poznatih/nepoznatih bugova/propusta u igri ili skripti.\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Admin Abusing| AA "BELA"KoriÅ¡tenje Administorske pozicije za pretnje/korist sebi ili na Å¡tetu drugima. \n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Admin PG| APG "BELA"IskoriÅ¡cavanje admin komandi â€" koriÅ¡cenje komandi na nacin na koji nisu predvidjene da se koriste\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Logging to avoid "BELA"Napustanje igrice da bi nesto izbegli, npr hapsenje, napustanje u toku obracuna sa drugom bandom\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- Exploiting the red circle "BELA"Iskoriscavanje crvenih check pointa u burgu, cluckin bellu i drugim prodavnicama\n", sizeof(info));
    strcat(info, ""SPLAVA"- NAPOMENA "BELA"Svako nepostovanje pravila je strogo kaznjivo, ako vidite nekog da nepostuje pravila slikajte i prijavite ga na forumu!\n\n", sizeof(info));
   ShowPlayerDialog(playerid, 336, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "PRAVILA", info, "Uredu", "");
   format(string, sizeof(string), "(( * %s cita pravila servera. ))", GetName(playerid));
   ProxDetector(30.0, playerid, string, PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
   return 1;
}
[/pawn]

jel treba da vam stigne upozorenje ili cete se smiriti i postovati pravila?
@dusan007
@Yannick
@BuXnA

lock
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci