FL Studio

Započeo King2, Februar 16, 2018, 19:39:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ako moze neko da kaze kaj da delam ako je neko imao istog iskustva.
Prica ide ovako:Posto sam batalio samp jer nemam vise bogovih zivaca da se bavim sa njim a i zbog njeg sam popustio u svim sektorima rl-a,posto sam muzicki obrazovan malo sam se pozabavio sa fl-studiom,eh belaj ide ovako,instalirao sam fl i naravno malo ga dotjerao sa raznim instrumentima,drumovima,loopovima i ostalim dodatcima za neku manju produkciju,i sad sam odradio jednu manju trakicu od 2 minute i renderovao sam i super sve ujutro me pukla neka doza inspiracije bio sam pun ideja ali mi je fl studio zatvorio vrata,upalim laptop,povezem kablove,kad prc fl studio not working close the program,i tako mi zbaci kao da ne reagira i ja ga moram zatvorit,bio sam ga deinstalirao i instalirao ga opet ali bez onih mog mini studio pack-a i odradim bezveze nesto iz glave oko minutu ipo i render opet sve uredu,ugasim laptop i upalim ga krenem ponovo da pokrenem fl on opet nece ako je neko imao slicnog iskustva i to rijesio molim da se obrati ovde ili u pm kako mu je lakse
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Nisam imao iskustva sa problemom oko FL Studia, ali sam imao slican problem sa sistemom.
Recimo stalno mi se gasio dmw.exe program pa mi je zbog toga izbacilo gresku da sistem koristi previse memorije.
Resio sam to tako sto sam skinuo novi sistem. Verovatno ti je do sistema (neki fajlovi su zajebani).
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Hvala,evo pokusao sam 4 put vidio sam da nece tako da sam skinuo lmms i jos par programa pa cu vidjet koji mi odgovara tkd ugl hvala

LOCK!!
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER