Pomoc

Započeo Neumije Skriptat., Februar 07, 2018, 18:38:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Znaci krenuo sam da editujem SM mod ali nisam znao napraviti novi sistem....i sada dok imam dosta slobodnog vremena kreno sam da ucim da skriptujem i da napravim Login/Register sa YSI/y_ini to ucim preko YT-a(SadGoatProduction) i dok ubacim ysi i zcmd izbacuje mi jedan eror 
Dio skripte:pawno\include\YSI/y_ini.inc(162) : fatal error 100: cannot read from file: "internal\y_version"

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
GO HARD OR GO HOME !

Moja licna preporuka, sad da li je mesto ovde ili ne reci cu je, da ne kreces od SM moda ako si pocetnik. Taj error znaci da nemas tu datoteku na ispravnom mestu. Samo je ubaci. Kreni od skripta za pocetnike ovo nije za pocetnike.

Mozda nisam dobro objasnio "pokusao" sam editovat SM mod i hteo sam napravit drugaci lotto sistem i pokusavo sam i nisam znao.I nakon para dana odlucio sam da radim skriptu od 0 i krenuo sam da radim Login/Register sa YSI/y_ini sistem gledam tutorijal od SadGoatProduction i izbacuje mi  eror a u video je objasnio kako moram ubacit YSI i ubacio sam i skriptu nisam ni pipno samo sam ubacio YSI i izbacuje mi taj eror
pawno\include\YSI/y_ini.inc(162) : fatal error 100: cannot read from file: "internal\y_version"

GO HARD OR GO HOME !

Imas li zadnju verziju YSI-a?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

pawno\include\YSI/y_ini.inc(76) : fatal error 100: cannot read from file: "..\YSI_Storage\y_ini"
GO HARD OR GO HOME !

#include <YSI\y_ini>

Umesto

#include <YSI/y_ini>

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Hvala kako volim ovakve ljude sto oce pomoc.

>>>>LOCK<<<<<<
GO HARD OR GO HOME !