Dupliranje vozila

Započeo #Ñ•lαveeeÑ…Ñ…Ñ….αмх, Februar 06, 2018, 21:11:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Kada parkiram vozilo,i tako stalno se duplira,svaki put kad /rac ili /racc,dobijem 3-4-5 vozila,prikazano na slici,takodjer i posle restarta
Dio skripte: Perfect Gaming
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://imgur.com/a/ESMWS

daj nam komandu za parkiranje vozila

Aj boze koliko cu puta ponoviti oko PG-a.. Kad odes disconect ne izbrisu ti se vozila!

Nemas verovatno destory vozila kada igrac izadje sa servera.

Citat: TheBadzoo poslato Februar 06, 2018, 22:10:21 POSLE PODNE
Nemas verovatno destory vozila kada igrac izadje sa servera.

Ja sam shvatio kada parkira vozilo da mu se duplira(barem je tako autor napisao) .Tako da predpostavljam da tamo nema Destroy a samo kreira još jedno(ako je to problem)

@Paul Castellano evo ti komanda
YCMD:v(playerid, params[], help)
{
   #pragma unused help
   #pragma unused params
   if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"BE:RP| "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] != -1)
   {
    if(strcmp(VoziloInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta]][vVlasnik], GetName(playerid), false)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vozilo koje je bilo u vasem vlasnistvu je prodato, zatrazite od admina skidanje kljuca!");
   }
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta2] != -1)
   {
    if(strcmp(VoziloInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta2]][vVlasnik], GetName(playerid), false)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vozilo koje je bilo u vasem vlasnistvu je prodato, zatrazite od admina skidanje kljuca!");
   }
   SPD(playerid,250,DIALOG_STYLE_LIST, ""SPLAVA"Auto", "Informacije\nZakljucaj/Otkljucaj\nLociraj vozilo\nParkiraj vozilo\nPromena boje\nOstavi u vozilu\nUzmi iz vozila\nProdaj vozilo\nUgradi radio\nRadio\nProdaj vozilo igracu", "Odaberi", "Nazad");
   return 1;
}

Ako mozes ikako pomoc ?

Ako mozete pojasniti,ili ako vam nije mrsko,da mi sredite komandu,posto bas nisam nesto dobar skripter,hvala ugll..