Imam error 017 prilikom compile kripte

Započeo .бутиган, Februar 04, 2018, 18:37:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Kada compile kriptu izbacuje mi neke errore ne znam
Dio skripte:
return ShowPlayerDialog(playerid, dialog_tipid, DIALOG_STYLE_INPUT, "Unesite ID Tipa za vozilo", "Unesite ID tipa za vozilo koje zelite da napravite.\n\
																											Ovde treba da unesete id posla, id organizacije.", "Potvrdi", "Odustani");

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/ia0xnk

P.s. nemojte me hejtati pocetnik sam

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: .xunder poslato Februar 04, 2018, 18:39:18 POSLE PODNE
Zamijeni playerid i DIALOG_STYLE_INPUT fix 101%

Jesam i sada mi pise targetid undefined, a ovo sam stavio DIALOG_STYLE_LIST jel moze tako?

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: Butigan.MySql poslato Februar 04, 2018, 18:40:06 POSLE PODNE
Jesam i sada mi pise targetid undefined, a ovo sam stavio DIALOG_STYLE_LIST jel moze tako?

Zaboga miloga, moras da napravis makro definiciju i tako pozivas ShowPlayerDialog

#define prikaziProzorce ShowPlayerDialog

Mora biti na srbski kripta...

Citat: .xunder poslato Februar 04, 2018, 18:41:54 POSLE PODNE
Zaboga miloga, moras da napravis makro definiciju i tako pozivas ShowPlayerDialog

#define prikaziProzorce ShowPlayerDialog

Mora biti na srbski kripta...

jel mogu staviti #define ПрикажиПрозорче ShowPlayerDialog umesto tako kako si ti napisao?

Citat: Butigan.MySql poslato Februar 04, 2018, 18:43:05 POSLE PODNE
jel mogu staviti #define ПрикажиПрозорче ShowPlayerDialog umesto tako kako si ti napisao?

Moras prvo slovo funkcije pocinjat malim.

#define прикажиПрозорче

profesionalnije je. Takodje pocni orientalno programiranje u pawnu

#define prozorce. prozorce.

#define prozorce_Prikazi ShowPlayerDialog

prozorce.Prikazi(...);

ali i dalje imam problem sa ovim errorima a radim kako mi ti kazes, jel zna neko bolji @DeitY pls help

Citat: .xunder poslato Februar 04, 2018, 18:47:28 POSLE PODNE
Ocekujem blok na viberu zbog kolicine inteligencije koju iZkaSujem.

Ali to su next level skripterske taktike

Ovo je moj 200. post zeleo bih da se zahvalim, mami i tati sto su se potrudili da ispadnem ovakav kakav sam, pa gospodinu Xunderu jer mi pomaze, svima u studiju i svim admirima ovoga sajta.
Poslednja Izmena: Februar 04, 2018, 18:53:03 POSLE PODNE od Butigan.MySql

Hvala na free postovima znaci mi, uspjeh u zivotu sakupiti ovih 1.3k postova. Uramicu na zidu to ako me ne banujete. Nadam se drugoj prilici.

jel bas morate da trolate ovdje..
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci