Bug oko mapa

Započeo Tommyy, Februar 04, 2018, 03:09:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Pa ovako,imam problem sa mapama kad pridjem ocita se pola kad se malo odaljim od mape ne vidi se uopste.Update sam najnovije plugine i nista..I nije tako samo jedna mapa nego sve sad ne znam do cega bi moglo biti?Takodje imam odvojen pwn fajl koji ocitava iz skripte znaci nisu mape pod ongamemodeinit i imam sve ono lepo stock kreiraj objekte i stock obrisiobjekte nzm sta se desava
Deo skripte:
Slike/video://

Već si dobio odgovor.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Izgleda da si suviše lenj da potražiš odgovor na forumu, na isto ovakvo pitanje sam odgovorio 5 minuta pre nego što si otvorio temu.
Imaš previše objekata koji imaju veći prioritet i koji se učitavaju pre te mape koju želiš da vidiš.
CreateObject su statički objekti koji su uvek tu i koji zauzimaju slot, ukupno možeš prikazati 1000 obejkata. CreateDynamicObject koristi sve slobodne slotove koji nisi zauzeo sa CreateObject.
Postavi StreamDistance za manje objekte na manje vrednosti, za veće na veće.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=119324.0

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Znaci da sa createobject promenim na createdynamicobject?Jel to ono ctrl+h pa samo zamenim ili postoji neki converter ili sta vec..?

E fixao sam,znaci izbacio sam 2 mape koje sam ja ubacivao u mod to je zlatara i FBI koje su bile u createobject i sad mi se mape prikazuju super sve se ocitavaju.Nego kako da vratim tu zlataru i fbi a da mi se sve lepo ocita..Pretpostavljam da trebaju da budu u CreateDynamicObject..?Sad malo sam glup oko toga pa ako bi neko mogao da objasni..

Promeni CreateObject u CreateDynamicObject, isto tako i za teksture ukoliko su korišćenje SetDynamicObjectMaterial, ako je korišćen text, moraćeš da zameniš mesta parametrima u funkciji (text i index).

Jel mozes malo detaljnije posto nisam bas strucan oko toga.. :)Oko tih parametra sto si reko?

Odvojis mapu koju zelis replcat i svuda gde imas Object dodas Dynamic .......

Respect for Muma187_

nisi ti fix nego su ti oni fix ti si samo uradio sta su ti oni rekli, lock
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci