TextDraw Problem

Započeo Terza Lazarevic, Februar 02, 2018, 20:42:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: TD skina jednostavno se ne prekriva kad se ubaci u mod, dok je u td editoru drugacije...
Dio skripte: Nebitno
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Da nisi brisao nesto pa si pravio novi box jer tipa ako je bio neki td pod brojem 2 a skin ti je na broju 5 i kad si obrisao broj 2 napravio box on ce automatski ici na broj 2 te ce biti iza skina

Citat: â†'☇ɪá'•σ poslato Februar 02, 2018, 21:50:30 POSLE PODNE
Da nisi brisao nesto pa si pravio novi box jer tipa ako je bio neki td pod brojem 2 a skin ti je na broju 5 i kad si obrisao broj 2 napravio box on ce automatski ici na broj 2 te ce biti iza skina
Skin mi je player td a ono global, ne razumem kako bi moglo ici pre

Citat: TerzicY poslato Februar 02, 2018, 21:55:34 POSLE PODNE
Prebaci sve u player npr, myb bude radilo, al pre toga jednostavno promeni raspored pokazivanja, npr prvo da pokaze taj pa ostale il kako ti vec treba./..
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: Nobody poslato Februar 02, 2018, 21:58:50 POSLE PODNE
Prebaci sve u player npr, myb bude radilo, al pre toga jednostavno promeni raspored pokazivanja, npr prvo da pokaze taj pa ostale il kako ti vec treba./..
Vec sam to pokusavao, hmm ali ovo za player nisamm..

Citat: TerzicY poslato Februar 02, 2018, 21:55:34 POSLE PODNE
Nema to veze bar mn nikad player nisu isli ispred nisam primjecivao, ide po broju logicno je da td pod 1 bude ispred 6
Ako mozes send mi .tde da ja pokusam fix

Citat: Nobody poslato Februar 02, 2018, 21:58:50 POSLE PODNE
Ne znam kako, ali radi ovo sa player tdovima.. Thxx :-*