pozzzzz

Započeo Killer, Avgust 23, 2010, 18:23:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

e ovako ja se zovem Stefan Milovancevic imam 12god pokusavam napraviti GM za moj server svidja mi se forum,dosao sam na forum slucajno preko linka nekog eto mislim da je voljno :)
Poslednja Izmena: Avgust 22, 2011, 11:31:39 PRE PODNE od [TG] P!xel

Citat: Killer poslato Avgust 23, 2010, 18:23:53 POSLE PODNE
e ovako ja se zovem Stefan Milovancevic imam 12god pokusavam napraviti GM za moj server svidja mi se forum,dosao sam na forum slucajno preko linka nekog eto mislim da je voljno :)
DObrodosao, nauci ponesto, procitaj pravila, konacno je dosao neko ko je star otprilike ko ja.....ja imam 11god :)

DobroDoÅ¡ao poÅ¡tuj pravila i druge korisnike ovog foruma :) i nauči neÅ¡t  :D Å¡to će ti pomoć u tvojem serveru
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Dobrodošao, iako mislim da je ovaj forum ipak za malo starije, ali ne sumnjam da ćeš se uklopiti i naučiti ponešto.

Citat: DeFox poslato Avgust 23, 2010, 19:24:12 POSLE PODNE
konacno je dosao neko ko je star otprilike ko ja.....ja imam 11god :)

Vjeruj mi, 30 % korisnika imaju otprilike toliko godina, samo ih večina to sakriva i predstavi se kao da ima 16,17,18 godina...

P.S. Killer : Molim te, prije nego Å¡to budeÅ¡ otvarao teme, pročitaj pravila za taj board, pod-forum. Unaprijed ti zahvaljujem   ;-)
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

pa tu nema sta da se kriju godine imam 12 i gotovo :) samo sam 1 krio godine jel sam morao da budem punoletan da bi bio u admin timu na jednoj onlline igri ;)

nija ne kuzim sta se imaju bojat reci koliko imaju godina  ::) pa i oni stariji od njih su prije imalo isto tolko godina