[PITANJE] Privatna teretana

Započeo anderson87, Decembar 20, 2017, 15:41:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Decembar 21, 2017, 14:36:47 POSLE PODNE
Citat: Rile poslato Decembar 21, 2017, 14:34:10 POSLE PODNE
Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Decembar 20, 2017, 23:37:32 POSLE PODNE
Citat: Bašovski poslato Decembar 20, 2017, 20:38:12 POSLE PODNE
Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Decembar 20, 2017, 16:28:05 POSLE PODNE
Citat: Bašovski poslato Decembar 20, 2017, 16:23:45 POSLE PODNE
Ako ti je daleko tererana, onda bi mogao, inace gledaj termin da ne dolazis kad dodju i ti iskompleksirani bildercici. Kod kuce mozes radit dosta vjezbi, mada je skupo nabaviti sipku i ploce.
Jest mi malo podalje teretana ali kada sam 2 smjena ne mogu da stignem jedino ujutru a tad su ti bildercici tu a sto se tice sipke i ploca i bucica ploce i bucice mogu napraviti od betona nije ni to losa ideja a sipku bi negdje kupio
Koliko dugo ides u teretanu? Koristis li ikakve suplemente?
Proteini & nekad aminokiseline

Citat: Rile poslato Decembar 20, 2017, 21:38:26 POSLE PODNE
Tebra ne zamlaćuj se pravljenjem mini teretane, nemaÅ¡ od toga niÅ¡ta zato Å¡to nikada nećeÅ¡ nabaviti sve sprave kao u teretani Å¡to postoji, ako ti ne odgovara ta teretana onda preÄ'i u drugu, logično. Å to se tiče osipa, koliko dugo idem u teretanu nikad mi se takvo neÅ¡to nije desilo .. kreni da koristis rukavice za teretanu.
Ma ta mi najbliza znam lika ode drka u wc i dodje radi sa spravama i on je jedan od ovih bildercica sa biroa
Kakav je to debil od čoveka? koje je godište taj?
Srednjih godina je nezz tacno koliko ima

Imao sam isti problem, isao u teretanu i dobivao osip, poceo sam nosit rukavice i od tad mi nije bilo ništa, mada ne radim puno sa spravam jer treniram fudbal, kad bi se nabildao izgubio bi na brzini :).

Citat: Sploxs poslato Decembar 21, 2017, 14:40:47 POSLE PODNE
Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Decembar 21, 2017, 14:36:47 POSLE PODNE
Citat: Rile poslato Decembar 21, 2017, 14:34:10 POSLE PODNE
Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Decembar 20, 2017, 23:37:32 POSLE PODNE
Citat: Bašovski poslato Decembar 20, 2017, 20:38:12 POSLE PODNE
Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Decembar 20, 2017, 16:28:05 POSLE PODNE
Citat: Bašovski poslato Decembar 20, 2017, 16:23:45 POSLE PODNE
Ako ti je daleko tererana, onda bi mogao, inace gledaj termin da ne dolazis kad dodju i ti iskompleksirani bildercici. Kod kuce mozes radit dosta vjezbi, mada je skupo nabaviti sipku i ploce.
Jest mi malo podalje teretana ali kada sam 2 smjena ne mogu da stignem jedino ujutru a tad su ti bildercici tu a sto se tice sipke i ploca i bucica ploce i bucice mogu napraviti od betona nije ni to losa ideja a sipku bi negdje kupio
Koliko dugo ides u teretanu? Koristis li ikakve suplemente?
Proteini & nekad aminokiseline

Citat: Rile poslato Decembar 20, 2017, 21:38:26 POSLE PODNE
Tebra ne zamlaćuj se pravljenjem mini teretane, nemaÅ¡ od toga niÅ¡ta zato Å¡to nikada nećeÅ¡ nabaviti sve sprave kao u teretani Å¡to postoji, ako ti ne odgovara ta teretana onda preÄ'i u drugu, logično. Å to se tiče osipa, koliko dugo idem u teretanu nikad mi se takvo neÅ¡to nije desilo .. kreni da koristis rukavice za teretanu.
Ma ta mi najbliza znam lika ode drka u wc i dodje radi sa spravama i on je jedan od ovih bildercica sa biroa
Kakav je to debil od čoveka? koje je godište taj?
Srednjih godina je nezz tacno koliko ima

Imao sam isti problem, isao u teretanu i dobivao osip, poceo sam nosit rukavice i od tad mi nije bilo ništa, mada ne radim puno sa spravam jer treniram fudbal, kad bi se nabildao izgubio bi na brzini :).
Ma najbolje mi je da napravim sebi nesto malo tegova bench klupu i to da radim kod kuce da mi niko ne moze pametovat da radim kako je njemu volja . A vremenom bi sebi uzimao neke sprave
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Vježbaj u rukavicama, a ovi Å¡to pametuju neka gledaju svoja posla  :D

Ako ideš na definiciju najbolja solucija ti je benč,bučice, vratilo i propadanja što se mene tiče tako sam ja sebi na tavanu kuce napravio, jedina razlika u tome jeste što nemam motivaciju kao u teretani i brze dosadi ..
A što se osipa tiče u teretani ima svakakvih debila i ne pridrzavaju se higijene nimalo , to me i tjera od teretane jer ne podnosim prašinu i priljavštinu.. Sve zavisi od samog tebe, koliku volju i motivaciju imaš, ako ti smatraš da ti je nepotrebno raditi homemade teretanu onda koristi bandaže i rukavice, tako mozes smanjiti osipe po tijelu.. LP

Citat: Elvedin_Wayne poslato Decembar 24, 2017, 21:25:54 POSLE PODNE
Ako ideš na definiciju najbolja solucija ti je benč,bučice, vratilo i propadanja što se mene tiče tako sam ja sebi na tavanu kuce napravio, jedina razlika u tome jeste što nemam motivaciju kao u teretani i brze dosadi ..
A što se osipa tiče u teretani ima svakakvih debila i ne pridrzavaju se higijene nimalo , to me i tjera od teretane jer ne podnosim prašinu i priljavštinu.. Sve zavisi od samog tebe, koliku volju i motivaciju imaš, ako ti smatraš da ti je nepotrebno raditi homemade teretanu onda koristi bandaže i rukavice, tako mozes smanjiti osipe po tijelu.. LP
Tako sam i ja razmisljao da napravim neki bench i to osnovno sto je potrebno za neke kucne teretane.
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat

Ma najgore je kada prvi put uÄ'eÅ¡ u teretanu pa te likovi gledaju onakog bez misica. A jbt kakvi su oni bili na pocetku  :D

Citat: Vantage poslato Decembar 24, 2017, 23:00:39 POSLE PODNE
Ma najgore je kada prvi put uÄ'eÅ¡ u teretanu pa te likovi gledaju onakog bez misica. A jbt kakvi su oni bili na pocetku  :D

Ne znam zašto , ali meni je to davalo nevjerovatnu motivaciju na početku, valjda da se dokazem i da se za kratko vrijeme popravim i dotjeram da ni oni ne vjeruju hahaha

Citat: Elvedin_Wayne poslato Decembar 25, 2017, 01:27:57 PRE PODNE
Citat: Vantage poslato Decembar 24, 2017, 23:00:39 POSLE PODNE
Ma boli me kurac nek gledaju najgore je kad ti dodju pametovat ja poslije treninga odem u caffe odma uz teretanu da popijem protein odma se pocnu smijat sta ce tebi proteini ovo ono
Ne znam zašto , ali meni je to davalo nevjerovatnu motivaciju na početku, valjda da se dokazem i da se za kratko vrijeme popravim i dotjeram da ni oni ne vjeruju hahaha
Ja sam sad na masi kad nabacim koju kilu idem ponovo jebes ih nek pricaju sta hoce ako mi dodje ko pametovat samo ga otjerat mater mu jebes  :D
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat