Problem sa /rac

Započeo Afkee, Decembar 18, 2017, 18:19:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Nebitno
Detaljni opis:Znaci ukucam /rac i ja sam AL 6+ I kaze samo ADMINI 2+ nez zasto to
Dio skripte:-
Kodovi: https://pastebin.com/thpMiWha

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 3) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[CM]"SIVA"Samo Admini (AL 2+)!");
> - vece
< - manje
>= - vece ili jednako
<= - manje ili jednako
== - jednako
|| - ili
&& - i

ÄŒini  mi se da si stavio kod player admin
Stavio si ako je igrac admin lvl veci od 3 moras biti lvl dva plus.
Stav < umjesto ,a ne >
BETA TEST IP : 94.23.208.199:9547
Fort Balkan RPG/DM
-----------------------------------------------------------------------------------
• Forum: www.fort-balkan.byethost9.com
• IP Servera: Uskoro
• Više o serveru: Work In PRogress
-----------------------------------------------------------------------------------
* Otvorenje foruma je 1. DECEMBRA u 19:00h !

Ovde si postavio da ako je admin veci lvl od 3 da ne koze koristit jednostavno
[pawn]if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 2) return SCM(...);[/pawn]

[pawn]YCMD:rac(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"[CM]"CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 6) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[CM]"SIVA"Samo Admini (AL 6)!");
    if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[CM]"SIVA"Morate biti na admin duznosti!");
    if(RespawnVozila) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"ERROR: "BELA"Respawn je vec pokrenut!");
    new string[512]; RespawnVozila = 1;
    format(string,sizeof string, ""SPLAVA"   "SIVA"Administrator "SPLAVA"%s "SIVA"je pokrenuo respawn vozila za 10 sec! "SPLAVA"   ", GetName(playerid));
    SendClientMessageToAll(-1, string);
    SendClientMessageToAll(-1, ""SPLAVA"  "SIVA"Udjite u svoje vozilo ukoliko zelite da ga zadrzite! "SPLAVA"   ");
    SetTimer("Respawn", 10000, false);
    return 1;
}[/pawn]

Sad novi problem ahhaha,kad ukucam /rac pise ono Franco je pokrenuo respawn i zalaga server i ne odkoci nikako niti nista

public Respawn()
{
   new bool:unwanted[MAX_VOZILA];
   for(new player=0; player<MAX_PLAYERS; player++)
   {
      if(IsPlayerInAnyVehicle(player)) { unwanted[GetPlayerVehicleID(player)]=true; }
   }
   for(new car = 1; car < MAX_VOZILA; car++)
   {
      if(!unwanted[car]) RTC(car);
   }
   RespawnVozila = 0; SendClientMessageToAll(-1, ""PDBOJA"[SU INFO] Vozila Respawnovana!");
   return 1;
}

Ae pokusaj ovo zamenit sa tim tvojim publicom,msm da znam i koji mod radis i da je do toga

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
forward Respawn();
public Respawn()
{
new bool:unwanted[MAX_VOZILA];
for(new player=0; player<MAX_PLAYERS; player++)
{
if(IsPlayerInAnyVehicle(player)) { unwanted[GetPlayerVehicleID(player)]=true; }
}
for(new car = 1; car < MAX_VOZILA; car++)
{
if(!unwanted[car]) SetVehicleToRespawn(car);
}
RespawnVozila = 0; SCMTA(-1, ""CRVENA"~ "BELA"(RESPAWN) "SIVA": Vozila Respawnovana "CRVENA"~");
return 1;
}

Ubacio sam i opet isto,nez stvarno do ceg je problem vise

Probaj ovako mora moc @Afkee
[pawn]

YCMD:rac(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"UN:SP ~ "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 2) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"UN:SP "BELA"Samo Admin 2.");
    if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""SPLAVA"UN:SP "BELA"Morate biti na admin duznosti!");
   if(RespawnVozila == 1) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[GRESKA] "BELA"Respawn je vec pokrenut!");
   new string[512]; RespawnVozila = 1;
   format(string,sizeof string, ""SPLAVA"<<< "BELA"Admin %s je pokrenuo respawn privatnih vozila za 20 sec! "SZELENA">>>", GetName(playerid));
   SendClientMessageToAll(-1, string);
   SendClientMessageToAll(-1, ""SPLAVA"<<< "BELA"Udjite u svoje vozilo ukoliko zelite da ga zadrzite! "SZELENA">>>");
   SetTimer("Respawn", 20000, false);
   return 1;
}

forward Respawn();
public Respawn()
{
   new bool:b_Used[MAX_VOZILA];
   foreach(Player, i)
      if(IsPlayerInAnyVehicle(i))
         b_Used[GetPlayerVehicleID(i)] = true;

for(new car = 593; car < MAX_VOZILA; car++)
      if(!b_Used[car])
         RTC(car);

RespawnVozila = 0;
   SendClientMessageToAll(-1, ""SPLAVA"<<< "SPLAVA"Privatna Vozila Respawnovana "SPLAVA">>>");
   return 1;
}
[/pawn]
Poslednja Izmena: Decembar 18, 2017, 19:19:26 POSLE PODNE od Nodze

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Prošlo 48h bez ikakvog odgovora na temu.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci