Glad system

Započeo Mladjan, Decembar 16, 2017, 19:49:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: LCRP na kojem radim s vremena na vreme
Detaljan opis problema: Pa ovaj mod ima u sebi nekakav glad system. Medjutim ja hocu to da povezem sa tdom da bi igraci imali predstavu kada su gladni a kada ne. Isto vazi i za WC ali ako mi neko pomogne za ovo znacu sam i za sve ostalo.

Ovo mi prvo izbaci
Kod:
[pawn]C:\Users\mla\Desktop\balkan play 1.0\gamemodes\LCRPG.pwn(46881) : error 017: undefined symbol "pGladan"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase[/pawn]

Donekle mi je i jasno zasto ne radi. Ja nemam u skripti ovo pGladan. Ja imam samo iGladan. Tj. vidjao sam ga kada se npr. kupi pica i onda se podesi.

Takodje se pitam da li su tajmeri uopste u redu;

To je to sto znam. Nadam se da ste razumeli sta hocu da kazem. Molim vas pomozite!

[pawn]C:\Users\mla\Desktop\balkan play 1.0\gamemodes\LCRPG.pwn(46881) : error 001: expected token: ",", but found "-identifier-"
C:\Users\mla\Desktop\balkan play 1.0\gamemodes\LCRPG.pwn(46881) : error 017: undefined symbol "playerid"
C:\Users\mla\Desktop\balkan play 1.0\gamemodes\LCRPG.pwn(46881) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\mla\Desktop\balkan play 1.0\gamemodes\LCRPG.pwn(46881) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.[/pawn]

evo popravio sam nekako ali sada se ne vidi ni jedan td sem ovih sa tekstom

zabranjen bump + nepravilno postavljena tema, lock, upozorenje
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci