Biznisi

Započeo Agent 47, Decembar 10, 2017, 12:02:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GTARP>Balkan Exchange v2.2.8..
Detaljan opis problema:Neke firme nisu na svom mestu i zelim ih izbriisati buk ali ne znam koja je komanda trazio sam u skripti a kad udjem u scriptfiles i nadjem biz folder tu nmg da se nadjem eto vam dole slika od biz foldera.Msm to nije folder to je notepad i tu su svi bizzovi
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/hlif8s
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Nemas tu komandu za brisanje. Mozes samo rucno iz fajla bizz.cfg :) Mani se tog moda

Neka ti je bog u pomoci. Veruj mi cim je taj format lepo ti rece Tosic mani ga se nemoj to raditi ja sam to radio pre par godina i jedva sam cekao nesto novije i bolje za ovaj samp.
Sada imas i sqlite i mysql, i yini i dini i koristi sta hoces..

@ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, Brate koji mod da uzmem kad danas svaki debil promeni ime tdova i objavi UP mod od Skill Arene.Prezirem UP Xber,ath modove volim edite gtarp.Nisam otvorio topic da bi mi rekli da se manem nego da bi mi neko pomogao.Nemam ja sta da cekam da neko nesto izbaci prati malo koje modove izbacuju  ;)

Ako vec hoces da radis na gtarp promeni kompletan sistem cuvanja (najbolje u mysql).. Predji ceo kod i ispisi ponovo. Pazi na stringove jer su tamo krokodilski. (da su samo stringovi) Mod je radjen jako lose. Moras puno stvari praviti da bi to licilo na nesto pa onda tek popravljanje gresaka/optimizacija. Ako vec hoces nesto na taj tip uzmi noobot stari mod onaj sto je objavljen. To je na fazon gtarp (ravens). I ja sam uzeo BE mod i radim vec godinu dana na njemu.. I tek sam pre par dana poceo u mysql prebacivati sve. Ali detaljno sredio sve. (moze to dosta brze ali ja ne sedim ceo dan) i evo sad lici na gtarp jer je svaki sistem ispocetka pisan

@Tosic ãƒ,, Brate jesi upravu ali ja ne znam nista oko mysql bukvalno nista znam pola komandi je na stari onaj nacin if strcmp.... pokusacu sve da ih prebacim u CMD jer vece u modu imaju neke od CMD.Ne znam kako bih napravio da kad dodje do biznisa pritisne F i da udje ali moram /enter a kad izadjem moze normalno na F

Citat: Lazis poslato Decembar 11, 2017, 09:29:52 PRE PODNE
@Tosic ãƒ,, Brate jesi upravu ali ja ne znam nista oko mysql bukvalno nista znam pola komandi je na stari onaj nacin if strcmp.... pokusacu sve da ih prebacim u CMD jer vece u modu imaju neke od CMD.Ne znam kako bih napravio da kad dodje do biznisa pritisne F i da udje ali moram /enter a kad izadjem moze normalno na F
Lako je konvertovati procesor komandi.. Za ulaz/izlaz na neku tipku (KEY_SECONDARY_ATTACK, KEY_YES, KEY_NO, KEY_ACTION...)

Pa ovde ne ocekuj onda druze pomoc za to jer ih mrzi da disu a kamoli da tebi napisu ili srede takvu vrstu citanja/cuvanja.

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Decembar 11, 2017, 21:17:46 POSLE PODNE
Pa ovde ne ocekuj onda druze pomoc za to jer ih mrzi da disu a kamoli da tebi napisu ili srede takvu vrstu citanja/cuvanja.
Ako vec nije dobar u pawnu zasto mu davati gotov kod? Od toga mu nema nista.. Niko nije naucio tako sto je dobio sve sazvakano

obrisani postovi hh
lock ovdje?
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Evo ti lock srecnice