[WIP] Versace DM

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, Januar 03, 2018, 12:54:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

VERSACE DM

WORK IN PROGRESS

ADMINISTRACIJA
Vlasnici: Napaceni Bosnjo
Skripter: Napaceni Bosnjo
Maperi: Trazi se

Napaceni Bosnjo - Vlasnik

TS3 IP - U izradi je 30% zavrsen

- Eh ovako ja sam doÅ¡ao na ideju da napravim DM server, kako gledam već duze vrijeme se vrti DM, ko je bolji i ta sranja, pa sam ja odlucio da napravim jedan DM server, na njemu sam planirao da Kada ubijete jednog igraca dobijete 3000$ a kada umrete izgubite 1000$ na serveru radim sam, bit će sistem hangara u svaki 2 min ce dolaziti paket oruzija, dobit ce te 200k pocetnog statsa za gunove, kada ubijate ljude dobijate novac sa kojim uzimate sve bolje i bolje oruzije, sa tim novcem mozete uzimati i tenkove auta motore svoje, u izradi je sistem Droge koji ce raditi na funkciju da se moze posaditi na bilo kojem polju kada izraste daje vam 5g droge, nakon sto izraste a vi ga ne uberete neko drugi kada dodje moze da pokupi vasu drogu, TakoÄ'e sistem kao "Timova" ce biti dodan mozete da kreirrate svoj tim vas par uzmete auto i idete dmate zaradujete pare, kupujete bolje gunove... Imam jos toga u planu za dodati, radnja ce se odvijati u selu ne u LS :)

Poslednja Izmena: Januar 03, 2018, 12:57:52 POSLE PODNE od NapaćeniBošnjo
-propo-

,
Poslednja Izmena: Januar 03, 2018, 13:00:01 POSLE PODNE od NapaćeniBošnjo
-propo-

Srećno, nadam se da će te uspjeti.

Mod se sudi po kodu a ne po slikama, ako se ikad objavi dajem svoj iskaz. Inace sam veliki fan DM/TDM modova.  ;)

Sretno.
Poslednja Izmena: Januar 03, 2018, 20:18:38 POSLE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Januar 03, 2018, 20:16:52 POSLE PODNE
Mod se sudi po kodu a ne po slikama, ako se ikad objavi dajem svoj iskaz. Inace sam veliki fan DM/TDM modova.  ;)

Sretno.
Hvala :)
-propo-