Selectable TD

Započeo pajdomen, Decembar 06, 2017, 18:27:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Nije bitno
Detaljan opis problema: Ubacivao sam moje selectable textdrawove,i zamenio sam ih sa ovim pre sto su bili na serveru.Sve isti teks i promenio sam onplayerclicktextdraw i tu sam postavio(tj samo sam promenio broj textdrawa)kao sto je bilo na tom modu pre nego da ubacim te moje.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Ako neko zna kako da to popravim,definisano je lepo,ubaceni su lepo

Da li si stavio SelectTextDraw(...); ?

Facebook - Klik

Sta si ti sad napiso, prekopirao si, i tko zna kako da radi, niti si napisao sta je problem, ako ti ne klika nisi selektable stavio na textdraw, nije to samo kopirat sa moda u mod a da sve radi..
CroHerze Skripter

Citat: Savana poslato Decembar 06, 2017, 18:57:28 POSLE PODNE
Sta si ti sad napiso, prekopirao si, i tko zna kako da radi, niti si napisao sta je problem, ako ti ne klika nisi selektable stavio na textdraw, nije to samo kopirat sa moda u mod a da sve radi..

Radio sam moje textdrawove,i promenio sam ime i sve ubacio kako je bilo(samo sa drugim textdrawovima)ostale funkcije su iste osim kad gleda taj select td da kad kliknem na njega da se loginuje

Daj funkciju OnPlayerClickTextdraw. :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

jel zna neko?
Takodje povecao sam te textdrawove za login,registraciju opet nista ne znam kako da popravim to ali eto