Objavljivanje SMS Oglasa u TextDraw-u

Započeo Joker Skripter, Decembar 03, 2017, 02:53:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Axe Arena RolePLay (Moj mod)
Detaljan opis problema: Htio sam da napravim da kada se postavi oglas da ide u textdraw i sada kada objavim broj mobitela se dobro pojavi ali tekst oglasa se pojavi u brojevima, dole sam postavio komandu pa ako moze ko pomoc? :)
Dio skripte: Imate dole, a evo i slika: https://imgur.com/a/r3c3Q

Kod: [Izaberi]
YCMD:smsoglas(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    #pragma unused params
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"AA:RP| "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
    new result[1024],string[1024];
    if(PlayerInfo[playerid][pZatvor] > 0) return SCM(playerid, -1, "[AA:RP] "CRVENA"Ne mozete koristiti ovu komandu jer ste u zatvoru!");
    if(PlayerInfo[playerid][pMutiran] == 1) { SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[AA:RP] "SIVA"Ne mozete pisati dok ste mutirani!"); return 1; }
    if(PlayerInfo[playerid][pLevel] < 3) return SCM(playerid, -1, ""SIVA"Morate biti level 3 za davanje oglasa!");
    if(GetTimeEx() < oglasdao) return SCM(playerid, -1, ""SIVA"Oglas mozete dati svakih 60 sekundi!");
   if(sscanf(params, "s[100]", result)) return SCM(playerid,-1,  ""SPLAVA"[AA:RP] | "BELA"/smsoglasi [tekst]");
    if(PlayerInfo[playerid][pNovacDzep] < 50) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Za oglas vam treba 50$!");
    if(PlayerInfo[playerid][pMobKredit] <= 0) return SCM(playerid,-1,"AA:RP Telecom | "SPLAVA"Nemate kredita!");
    if(PlayerInfo[playerid][pMobilni] == 0) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Nemate mobilni!");
    new tekst1 = strlen(result); for(new i = 0; i<tekst1; i++){ if(IsNumeric(result)) result = '*' ;}
    g_NovacMinus(playerid, 100);
    format(string, sizeof string, "Kontakt: %d", PlayerInfo[playerid][pMobilni]);
   TextDrawSetString(DonjiTD[14], string);
   format(string, sizeof string, "Oglas: %d", result);
   TextDrawSetString(DonjiTD[13], string);
   GameTextForPlayer(playerid,"~w~Uspesno ste dali oglas za ~r~50$!",5000,3);
   oglasdao = GetTimeEx() + 60;
   return 1;
}

Oglas: %d zamjeni u Oglas: %s.

bilo je lijepo dok je trajalo.