Balkan Samp? Tacnije Croatia Samp

Započeo Kort!NuZ, Avgust 24, 2010, 12:35:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi ovo vam nije balkan samp, posto jer vidite da ima samo hrvati, i nema tamo nista da se menja jezik, hrvatski prevod, hrvatski ljudi, hrvatski datumi, hrvatski hostovi sve je ovde hrvatski, i evo weite smf-HR.com sve hrvatski, dajte promenite forum u www.croatia-samp.com da moze neko da napravi balkan-samp.com ili ako niko nece ja cu, i da ima od sve drzave hostovi, provodi, datumi po prevodu koji izabere i sve tako, ovde je sve hrvatsko, molio bi da promenite forum na croatia-samp.com da se napravi pravi balkan-samp.com , i evo nagrada server na game-hr.com za prijavu pise dal vole taj host

ovde je SVE hrvatski

imas ocito mentalnih problema, pa vecina balkanskih jezika je slicna hrvatskom pa mislim da svi razumiju

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Avgust 24, 2010, 12:38:24 POSLE PODNE
imas ocito mentalnih problema, pa vecina balkanskih jezika je slicna hrvatskom pa mislim da svi razumiju

ma nemoj

uvjete

kolovoz
spijuvoz il kakvi vec datumi tupavi

hrvatski hostovi sa kunama

molim te ovo je djubre od balkan sampa ovo je croatia samp

Alo ako si ti nacionalista nismo svi.LOCK.

Nek admin odluci oce te banat radi ovakvog balavog ispada.

Correlli

Hrvati ćine veći dio samp igrača inače ako nisi znao. Ovo je balkan-samp i ovdje su svi dobrodošli, a ako ti je krivo što je Hrvata ovdje najviše onda je to tvoj problem, ili ti možda nije dobro nešto?

Nitko te ne sili da budeš ovdje, zbogom i napravi svoj "balkan-samp" za kojeg sam siguran da neće uspjeti.
Poslednja Izmena: Avgust 24, 2010, 12:46:07 POSLE PODNE od Don Correlli

Eh xD, dobro da nisam onda spomenuo da kad bi balkan samp postao udruga bi bili na www.sa-mp.hr xD
Poslednja Izmena: Avgust 24, 2010, 12:54:07 POSLE PODNE od Chris

Svaka cast, nije ti mozda ponekad palo na pamet da je sve hrvatsko jer vecina sampera na balkanu je iz hrvatske te mi imamo vise hostova za samp te isto tako i servera.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ajme kakvih gluposti... kakve to veze ima sa ičim, npr bandzi je nekad kad sam tek dosao na ch pomagao meni u uredjenju 2.0 ch moda, ono sta je on sredjivao komande je prevodio na srpski i tako je i danas, kakve to ima veze, dodji i na ch forum pa ces vidjet mješavinu jezika...

a isti tako da i tu netko piše na srpskom ili nekom drugom balkanskom jeziku mislim da ne bi nikome smetalo, osim nacionalistima kao što si ti...

nastoe

Isuse budale li -.- nemogu vjerovati stvarno si jadan, ali to su vam ti balavci koji su tek upoznali se sa SA:MP-om dosli ovdje i rade sranja sve je normalno funkcioniralo i nitko se nije zalio dok je ovdje bila normalna ekipa ( & srbi & hrvati & mak. & slo ) znaci svi balkanci koji nisu glupi i nisu djeca ko ovaj tu sve je radilo oke i sad mi dodu ovi i onda tu rade i pisu gluposti ako ti nesto ne odgovara sta dolazis uopce na ovaj forum?

samo cu reci za hostove da  srb, bosanci mogu stavljat i njihove hostove, a to sto svi vole hrvatske hostove njihov problem tj. zelja LOL

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Citat: dinkO14 poslato Avgust 24, 2010, 12:42:53 POSLE PODNE
Alo ako si ti nacionalista nismo svi.LOCK.

Nek admin odluci oce te banat radi ovakvog balavog ispada.

Tacno tako .. nisu svi nacionalisti ko ti ...
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !