Pickup Help

Započeo Simec, Novembar 30, 2017, 18:16:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Mod od 0
Detaljan opis problema: Imao sam problem sa pickupovima i labelima i jedan lik mi je poslao ovako da uradim, i sad kada mi labeli rade ne radi mi pickupovi i labeli kod kreiranja kuca i stanova itd... Kako da namestim da sad radi ovo? Eo skripta dole znc mislim da mi neko pomogne da ovo sto posaljem prvo bude i za kreiranje kuca za labele i to
Dio skripte:
stock Create3DandP( text[], Float:vXU, Float:vYU, Float:vZU, vInt, vVW, pickupid, Float:radius )
{
	CreateDynamic3DTextLabel(text, 0xFFFFFFAA, vXU, vYU, vZU, radius, INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 0, vVW, vInt, -1, 20.0);
	CreateDynamicPickup(pickupid, 1, vXU, vYU, vZU, vVW, vInt);
}

A za kuce i to je ovk:
if(HouseInfo[id][hIcon]) DestroyPickup(HouseInfo[id][hIcon]);
    HouseInfo[id][hIcon] = CreatePickup(1273, 1, HouseInfo[id][hEnterX], HouseInfo[id][hEnterY], HouseInfo[id][hEnterZ], HouseInfo[id][hVW]);
	SaveHouse(id);

new house3dtext[512];
	format(house3dtext, sizeof(house3dtext), ""BELA" Ova kuca nema vlasnika !\n "PLAVA"ID kuce"BELA": %d \n "PLAVA"Cena kuce"BELA": %d \n "CRVENA"Da kupite ovu kucu \n kucajte /h buy", HouseInfo[id][hID], HouseInfo[id][hPrice]);
    HouseLabelArray[id] = Create3DTextLabel(house3dtext, -1, HouseInfo[id][hEnterX], HouseInfo[id][hEnterY], HouseInfo[id][hEnterZ], 20.0, HouseInfo[id][hVW]);

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Srbija RolePlay v1 - uskoro