Oko MYSQL

Započeo Kikindic, Novembar 21, 2017, 18:38:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Treba mi pomoc, u MYSQL sam ubacio onaj kod i sve to u SQL.. Kreirao sam databasu i sve normalno uradio, kada sam kliknuo GO izbacilo mi je neki javascript error , treba mi pomoc sto pre

Da malo detaljnije prikazes? Je li moguce? Uslikas kakav error ti izbaci ili nesto toga tipa, da ti mozemo pomoci lakse

Dakle, pokusavam mod povezati sa SQLom. Udjem tamo na stranicu gde trebam udjem u database i idem kao ono new database, stavim tu ime root (te database). Oke, kreiram sve to i odem na SQL i kopiram onaj cijeli mysql.log i prebacim to u text document. Kopiram sve to iz text dokumenta i stavim na SQL. Izbaci mi kao nekakav Eror Fatal Java Script i jos neki Error 200 i idem GO i nece mi pise mi samo loading i tjt

https://imgur.com/a/LNBrj

Možda ti je predugačak query, probaj tabelu po tabelu
Software Developer

Imao sam sličan problem dosta prije, samo ubaci .sql preko drugog web browsera.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

@Bolex_ ne radi...

@Ino42O ne razumem te bas :D ako mi mozes pojasniti

Citat: Markicc poslato Novembar 21, 2017, 19:40:25 POSLE PODNE
@Bolex_ ne radi...

@Ino42O ne razumem te bas :D ako mi mozes pojasniti
Pokusaj kao datoteku to uploadati da ti je ubaci preko Importa, ili pokusaj to odradit preko drugog browsera

Ne radi, kada pokusam ubaciti .sql file pise mi da je dadoteka prevelika

Citat: Markicc poslato Novembar 21, 2017, 20:20:27 POSLE PODNE
Ne radi, kada pokusam ubaciti .sql file pise mi da je dadoteka prevelika

Zato moraš promjeniti PHP opcije u php.ini i tamo promijeniš brojku koja ti je potrbna. To ces naci u XAMPP datoteci.

post_max_size
upload_max_filesize
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

@Bolex_ Sve sam uradio brate, i opet mi neke errore prikazuje, https://imgur.com/a/JAbDB