Mesanje idova mysql

Započeo <sel1m>, Novembar 27, 2017, 22:29:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Imperium/Xeptic/Locient v1.0.0 by Ghetoven
Detaljan opis problema: Eh ovako imam problem npr kada kreiram nalog i kada trebam neki karakter da kreiram to sve lepo ide kako treba ali kada preko nekog drugog naloga tj prijavim se ili registriram meni se pokazuje karakter od prvog naloga i tako dalje , ako ne razumete pisite slobodno.
Dio skripte: // Nepotrebno je
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)http://prntscr.com/hg2ehb //vidite na ostale idu redosledom 1 ; 2 ; 3 , a ova je na nulu takodje i kada napravim drugi nalog u_person_id je na nulu pokusao sam dodati AUTO_INCREMENT ali ne uspeva tj nemoze se staviti.

/\

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Zavisi kako je sve to napravljeno da funkcionise sta znaci user_id a sta taj u_person_id

Moguce da je user_id karakter a u_person_id korisnicki nalog

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Novembar 28, 2017, 00:55:58 PRE PODNE
Zavisi kako je sve to napravljeno da funkcionise sta znaci user_id a sta taj u_person_id

Moguce da je user_id karakter a u_person_id korisnicki nalog

Tako neesto ili obrnuto ali taj princip.
/\

Problem je bio kod primarnog kljuca i autoikrementa. Nije bilo podeseno u tabeli ni primaran kljuc, ni autoikrement.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: Butigan.MySql poslato Novembar 28, 2017, 17:44:56 POSLE PODNE
Problem je bio kod primarnog kljuca i autoikrementa. Nije bilo podeseno u tabeli ni primaran kljuc, ni autoikrement.

Hvala ti na tome , inace kao sto si mi rekao ovde nije lepo nista podeseno , izgleda cu preci na onaj mod sto si mi poslao(strani) tako da ti hvala brax i na one siteove i na modu :)
/\