Oko labela

Započeo Scripter_Buduci, Novembar 17, 2017, 00:42:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:YP/RP
Detaljan opis problema:E ovako kako mogu napraviti da kada covjek kupi vozilo da pise na autu label npr [Vlasnik vozila:Niksa]
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/hbgq9t
To što radiš nastavi
i nikada nemoj prestat'
i kad oznoje se tijela
i opet to budeš htjela
ti samo pritisni restart !

Samo trebam upaljač
u plamenu da gori
prst na obaraču,
a kaže mi da me voli
i gleda me dok smo nagli
u očima joj magija
ta mala je vrag i ona
će mi srce slomit'

Kada igrac kupi auto jednostavno kreiras ili attachujes label za to vozilo koje je kupljeno te mu postavis varijablu za vlasnika vozila, posalji komandu za kupovinu vozila. http://wiki.sa-mp.com/wiki/Attach3DTextLabelToVehicle
Takodje kad igrac proda vozilo drugom igracu, da se jednostavno updatuje label. http://wiki.sa-mp.com/wiki/Update3DTextLabelText
Poslednja Izmena: Novembar 17, 2017, 00:53:24 PRE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Evo komada za kupovinu vozila
YCMD:kupiauto(playerid, params[], help)
{
	#pragma unused help
	#pragma unused params
	if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"BL:RP | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
	if(PlayerInfo[playerid][pDvaV] == 1)
	{
		if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] != -1 && PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta2] != -1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vec posedujes 2 auta!");
	}
	else
	{
		if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] != -1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vec posedujes auto!");
	}
	if(PlayerInfo[playerid][pLevel] < 4) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Morate biti level 4+ za kupovinu auta!");
	if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, 565.0984, -1285.4423, 17.2482) || IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, 2172.9819,1400.6012,11.0625))
	{
		new string[128];
		if(KupovinaAuta[playerid] == true) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vec gledate katalog vozila!");
		if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Ne mozete gledati katalog iz vozila!");
		if(ServerInfo[isdozvolakupovine] == 0) return SCM(playerid,-1,"BL:RP | "CRVENA"Admin je zabranio kupovinu auta");
		if(autokatalog != 0) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Neko vec pregleda katalog!");
		TogglePlayerControllable(playerid, 0); KupovinaAuta[playerid] = true; PrikaziVozilaTD(playerid); autokatalog = 1;
		format(string,sizeof(string),"%s",ImenaVozila[GetVehicleModel(IzlozbenoAuto) - 400]);
		PlayerTextDrawSetString(playerid,TDProdajaVozila[2][playerid],string);
		format(string,sizeof(string),"Cena: ~g~%d$",AutoSalon[AutoModel][1]);
		PlayerTextDrawSetString(playerid,TDProdajaVozila[3][playerid],string);
		SCM(playerid, -1, "[BL:RP] "ZELENA"VAZNO!!! SISTEM KORISTI VASE TRENUTNE TIPKE, DAKLE AKO STE MENJALI PROCITAJTE!!!");
	    SCM(playerid, -1, "[BL:RP] "ZELENA"Koristite tipke NUMPAD 1-6 ili LEVO/DESNO za listanje vozila!");
		SCM(playerid, -1, "[BL:RP] "ZELENA"Za kupovinu stisnite ENTER ili F! ");
		SCM(playerid, -1, "[BL:RP] "ZELENA"Za izlaz stisnite tipku za skakanje!(SHIFT/SPACE)");
		SetPlayerCameraPos(playerid, 550.461853, -1278.702392, 21.356954);
	    SetPlayerCameraLookAt(playerid, 547.587158, -1274.942382, 19.745004);
    }
    else if(UsaoAutoProdaja[playerid] != -1)
    {
        new i = UsaoAutoProdaja[playerid];
        if(VoziloInfo[i][vImaVlasnika] == 0)
		{
		    new vid = CijeneAuta(GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(playerid)));
		    if(PlayerInfo[playerid][pNovacDzep] < AutoSalon[vid][1]/2) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Nemate dovoljno novca!");
		    g_NovacMinus(playerid, AutoSalon[vid][1]/2);
   			if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] != -1)
			{
				PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta2] = i;
			}
			else
			{
				PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] = i;
			}
			VoziloInfo[i][vRadio] = 0;
			VoziloInfo[i][vImaVlasnika] = 1; VoziloInfo[i][vZakljucan] = 1;
			VoziloInfo[i][vDroga] = 0; VoziloInfo[i][vMats] = 0;
			VoziloInfo[i][vOruzije] = -1; VoziloInfo[i][vMunicija] = 0;
			strmid(VoziloInfo[i][vVlasnik], GetName(playerid), 0, strlen(GetName(playerid)), 999);
  			SacuvajVozilo(i); SavePlayer(playerid); TogglePlayerControllable(playerid, 1);
  			SCMF(playerid,-1,""CRVENA"BL:RP | "BELA"Uspesno ste kupili polovan auto za %d$ novca!",AutoSalon[vid][1]/2);
  			UsaoAutoProdaja[playerid] = -1;
		}
		else return SCM(playerid,-1,""CRVENA"BL:RP | "SIVA"To vozilo nije na prodaju!");
    }
	return 1;
}

sada cu pokusati
To što radiš nastavi
i nikada nemoj prestat'
i kad oznoje se tijela
i opet to budeš htjela
ti samo pritisni restart !

Samo trebam upaljač
u plamenu da gori
prst na obaraču,