[Pomoc]CarOwnership

Započeo SlicK, Avgust 20, 2010, 22:56:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav..Evo htio bi pitati jel netko zna kakav CarOwnership ali da se auti ne rade u GM nego da je naprimjer jedan auto i onda mozes pisati naprimjer /sljedeci i onda se ovaj auto unisti,a drugi pokaze i tako biras aute...
Mysterious roleplay

Imam ja tako nesto xD, oni su dole ispod CNN, kao neki Auto Plac xD

Ali nisu auti onako parkirani sve puno,nego biras kao sto sam reko??

Mos mi send ako zelis?

EDIT: Zna netko????
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2010, 23:30:12 POSLE PODNE od â–º|Slick|Crack|â—„
Mysterious roleplay

Ne znam sada napamet, ali trebao bi biti ovako:
Kada upiÅ¡eÅ¡ komandu napr. /salon, stvara se novo vozilo u salonu, i kamera se fokusira samo na njega (manje viÅ¡e), i stvara se neki textdraw (ili viÅ¡e njih) u kojem piÅ¡e ime vozila koje je trenutno izabrano. I kada stisneÅ¡ napr strelicu u levo, uniÅ¡tava se trenutno vozilo u salonu, stvara se novo, i menja se textdraw (u kojem piÅ¡e ime novog vozila). Ovo za strelicu u levo možeÅ¡ realizirati uz pomoć newkeys u dogaÄ'aju "OnPlayerKeyStateChange".
Kada kupiš vozilo, ili odustaneš od kupovine, kamera se "vraća na tebe".

Mislim da bih ovo trebalo raditi. Ja sam ti dao ideju, a sada ako si dobar u pawnu pokušaćeš (a možda ćeš i uspeti) realizirati ovu stvar.

Napomena: Neke od stvari koje sam napisao (napr. ime vozila) nisu potrebni da bi ovo radilo.
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 00:55:44 PRE PODNE od mikec

Ma znao bi ja ovo napraviti,ali me muci ID vozila...kako cu znati u kojem autu mogu koristiti /buy kad se nakon jedne kupnje stvara 2. itd...
Mysterious roleplay