Pomoc oko ban komande sa drugim mysql pluginom.

Započeo gasmon, Oktobar 31, 2017, 11:45:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: 0
Detaljan opis problema: Hteo sam da napravim mysql ban komandu za mod, i gde god da pogledam neki tutorijal za ban/unban uglavnom se pominje neki drugi mysql plugin koji ima mysql_free_result(); mysql_store_result();
Ja koristim ovaj plugin (poslednju verziju) https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQL/releases i u njemu nema ovih simbola, prijavljuje mi
ih kao nepoznate kada pokusam da kompajlam. Da li neko moze da mi objasni da li postoji neka zamena za ove simbole kod ovog mog
plugina ili je dovoljno samo mysql_tquery(..) na kraju?

Dio skripte:
[pawn]public OnPlayerConnect(playerid)
{
        new BananIP[32];
        GetPlayerIp(playerid, BananIP, sizeof BananIP);
        new query[255];
        format(query, sizeof query, "SELECT `razlog`, `datum`, `adminbanovao` FROM `banovi` WHERE `nickigraca` = '%s' OR `ip` = '%s'", ImeIgraca(playerid), BananIP);
        mysql_query(query); // Ovde je u mom pluginu mysql_tquery
        mysql_store_result();
        if(mysql_num_rows())
        {
               new razlog[32], str[165], datum[32], adminbanovao[32];
                mysql_fetch_row(str);
                sscanf(str, "p<|>s[32]s[32]s[32]", razlog, datum, adminbanovao);
                format(str, sizeof str, "{FFFFFF}|ISKLJUCENJE SA SERVERA| {FF0000}Vi ste banovani sa ovog servera. Razlog:
                {FFFFFF}%s. {FF0000}Danasnji Datum: {FFFFFF}%s. {FF0000}Admin: %s", razlog, datum, adminbanovao);
                SCM(playerid, NARANDZASTA, str);
                Kick(playerid);
        }
        mysql_free_result();
        return 1;
}[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Bump
Ajde ljudi samo mi objasnjenje treba ne trazim da mi neko uradi celu komandu  :-\

Pa i ako ti je u pluginu mysql_tquery tako i postavi. Imaš i upisano

native mysql_pquery(MySQL:handle, const query[], const callback[] = "", const format[] = "", {Float,_}:...);
native mysql_tquery(MySQL:handle, const query[], const callback[] = "", const format[] = "", {Float,_}:...);
native Cache:mysql_query(MySQL:handle, const query[], bool:use_cache = true);
native mysql_tquery_file(MySQL:handle, const file_path[], const callback[] = "", const format[] = "", {Float,_}:...);
native Cache:mysql_query_file(MySQL:handle, const file_path[], bool:use_cache = false);
Poslednja Izmena: Novembar 01, 2017, 12:47:24 POSLE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

To jesam zamenio, ali mi nije jasno samo sta da stavim ili sta da uradim umesto ovog mysql_store_result(); i mysql_free_result();
jer to nema u pluginu koji ja koristim