MySQL

Započeo Huan Escobar, Novembar 03, 2017, 10:09:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: u MySQL.log fajlu mi izbacuje ovo. U server log fajlu nema errora kao ni u crash detect. I restartuje mi srw na hostu svaki minut. Moze pomoc, do cega je ovo?
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://imgur.com/a/untGD

A ju, nemam pojma, ali vidi da lisi dobro stavio ime databaze, sifru i te gluposti u skripti
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Rezultat is SELECT statmena je prazan a ti pokusavas da ga iskoristis. Nadji gresku u query-ju/pozivu koji ti pravi problem i popravi.0

Edit. pusti mysql log ovde da ti pomognem da nadjes query

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Taj log je beskoristan totalno. Najbolje bi bilo kada bi u skripti napisao ponovo funkciju za query, ali da je svaki put ispise u nekom logui da mozes da dobijes pisak za svaki SELECT query. Isto tako kada pozoves query funkciju stavi da ti ispisuje u neki log rezultat i trenutni podatak koji obradjujes. I kada uiocis nepravilnost samo bam bam bam popravis bug.

Ako imas problem sa ponovnim pisanje funkcije pusti mi samo include koji koristis za mysql i funkciju koju koristis za query

EDIT.Sada sam se setio da u skripti mozes da poes sta ce da ti pise u mysql_log, stavi da ti pise sve, onda neces morati da ponovo pises log za query on ce sam pisati.
Poslednja Izmena: Novembar 03, 2017, 19:56:32 POSLE PODNE od Wiruspwns

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley