euro truck

Započeo []Jan, Avgust 21, 2010, 22:00:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo zanima me koliko vas igra ili koliko je vas igralo Euro Truck i dali ste presli igru, koji vam je najbolji kamion i znate li neke dobre modove za kamione po mogucnosti da budu Scania, Mercedes, Renault, Volvo, Man. Evo da ja pocnem naso sam jedan blog sa modovima za ETS pa evo pogledajte: http://etsmods.blog.hr/

Modove stavite tako da odete na My Documents i imte file Euro Truck i kad udete imate Save Mod ... VI kliknite na mod i stavite tamo ako imate kakvih problema recite.
Little Devil will burn you

Hhh .. fora su mi te igre sa kamionima .. igrao sam EuroTruck Simulator, Hard Truck,  18 WOS (dosta verzija) .. samo sve mi onako dosade nakon par dana .. tj upocetku mi je fora igrat al s vremenom dosadi..
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

Sve sam to igrao i sve sam prešao.. Al ko što Ivex kaže, dosadi s vremenom..

Ma daj meni je bilo dosadilo cim sam po autoputu isao 50 i nemoze vise... Treba 10 godina do odredista xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

nastoe

Citat: [ST]ivex â†' ♫ poslato Avgust 21, 2010, 22:22:42 POSLE PODNE
Hhh .. fora su mi te igre sa kamionima .. igrao sam EuroTruck Simulator, Hard Truck,  18 WOS (dosta verzija) .. samo sve mi onako dosade nakon par dana .. tj upocetku mi je fora igrat al s vremenom dosadi..
Potpis, meni takoder volim te igre ali mi dosade :D najbolja je SA:MP truckmaina server ;)

Dosadno je jer uvjek vozis autocestom,nema opce normalnih cesta tj lokalnih.  ???
al sve jedno dobra je igra al nakon 4-5 dana dosadi.Jer samo radis iste stvari -.-

Citat: [ST]BMW_m3 poslato Avgust 22, 2010, 12:20:18 POSLE PODNE
Dosadno je jer uvjek vozis autocestom,nema opce normalnih cesta tj lokalnih.  ???
al sve jedno dobra je igra al nakon 4-5 dana dosadi.Jer samo radis iste stvari -.-

Mozes imat lokalne ubacis mod i ima neki patch dje se dobije velika britanija i trajektom odes preko mora. Patch mozete skinuti na euro truck web stranici. Ako vam nece onda morate skinuti  euro truck simulator reloaded. Preporucam patch 1.3 na njemu imate veliku britaniju.

EDIT: Evo nasao sam prijevod Euro Trucka na Hrvatski jezik:  http://www.filefront.com/thankyou.php?f=14392529   ubacite isto kao mod.
Poslednja Izmena: Avgust 22, 2010, 17:46:37 POSLE PODNE od []Jan

ak os, javi mi se na pp dam ti ja linkove stranica na kojima mozes skinut modove :)

Ma netreba onaj blog sto sam ja stavio je odlican ima Man koji sam upravo skinio Iveco Mercedes Scania Renault Daf Automobili promet i jos mnogo toga... Od tamo sam skinio mercedesa sad sam skinio Man TGX i prijevod na HRvatski jezik ima dosta toga na tom blogu

Citat: []Jan poslato Avgust 21, 2010, 22:00:31 POSLE PODNE
Evo zanima me koliko vas igra ili koliko je vas igralo Euro Truck i dali ste presli igru, koji vam je najbolji kamion i znate li neke dobre modove za kamione po mogucnosti da budu Scania, Mercedes, Renault, Volvo, Man. Evo da ja pocnem naso sam jedan blog sa modovima za ETS pa evo pogledajte: http://etsmods.blog.hr/

Modove stavite tako da odete na My Documents i imte file Euro Truck i kad udete imate Save Mod ... VI kliknite na mod i stavite tamo ako imate kakvih problema recite.

prekuco davno :D