PlayerInfo

Započeo Ukisha, Oktobar 26, 2017, 22:05:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: 0
Detaljan opis problema:Pa ovako stavim i enum pInfo i opet izbacuje error kad napise if(PlayerInfo[playerid][pSupporter] >= 3)
{
    pSupporter,
}
new PlayerInfo[MAX_PLAYERS] [pInfo];

Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://imgur.com/a/tzgQdv

jel samo to psupporter imas u enumu? i ne radi ti slika

enum pInfo
{
   pSupporter
};
new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][pInfo];

I posle ti stavljas varijable i to...

Stavi new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][pInfo]; ispod enuma,i makni zarez na pSupporter jer nemas nista drugo osim to..Da imas naprimer pSifra, pa onda pSupporter.

Citat: Ivan Salvatore poslato Oktobar 26, 2017, 22:43:50 POSLE PODNE
Stavi new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][pInfo]; ispod enuma,i makni zarez na pSupporter jer nemas nista drugo osim to..Da imas naprimer pSifra, pa onda pSupporter.
well played

makni zarez na psupporter.
/\

[pawn]
enum pInfo{
pSupporter
};
[/pawn]
Ovo ce da radi, kopirao sam iz moje skripter. Nije bitno da li imas zarez na kraju kada radis sa enum.[pawn]pSupporter[/pawn] i [pawn]pSupporter,[/pawn] je isto.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: Wiruspwns poslato Oktobar 27, 2017, 14:13:50 POSLE PODNE
[pawn]
enum pInfo{
pSupporter
};
[/pawn]
Ovo ce da radi, kopirao sam iz moje skripter. Nije bitno da li imas zarez na kraju kada radis sa enum.[pawn]pSupporter[/pawn] i [pawn]pSupporter,[/pawn] je isto.

Pa zasto da stavlja zarez ako ima samo pSupporter da ima pLevel itd. Onda bi stavljao zarez

Citat: Sploxs poslato Oktobar 27, 2017, 14:25:50 POSLE PODNE
[pawn]
enum pInfo{
pSupporter
};
[/pawn]

Pa zasto da stavlja zarez ako ima samo pSupporter da ima pLevel itd. Onda bi stavljao zarez

Sto se tice  njegovog problema nije zarez taj koji pravi problem kao sto si gore neveli drugi korisnici. On je predstavlja nikakav problem, naravno da ne treba  uopste da stavlja zarez na poslednji element enum-a.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: Wiruspwns poslato Oktobar 27, 2017, 14:29:10 POSLE PODNE
Citat: Sploxs poslato Oktobar 27, 2017, 14:25:50 POSLE PODNE
[pawn]
enum pInfo{
pSupporter
};
[/pawn]

Sto se tice  njegovog problema nije zarez taj koji pravi problem kao sto si gore neveli drugi korisnici. On je predstavlja nikakav problem, naravno da ne treba  uopste da stavlja zarez na poslednji element enum-a.
Znam nego samo kazem. Da ga nebi zbunjivalo sad ovo o zarezima.

Ako ti je zadnji Supporter u enumu, skloni zarez, ako nije, stavi zarez, takodjer vidi da ako je zadnji, stavka iznad njega da ima zarez na kraju, ako nisi skapirao pošalji čitav enum.

Slika ne radi, kako očekuješ pomoć