Kako napravit da u ig pokazuje ime i skin igraca

Započeo Nodze, Oktobar 11, 2017, 17:31:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Ghost Town
Detaljan opis problema:Kako da napravim da pokazuje skin igraca u ig i ime, a napravio sam td-ove i to, sad samo trebaju mi one kordinate
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
[/quote]

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

L3o

*

Citat: Nodze poslato Oktobar 11, 2017, 17:31:57 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:Ghost Town
Detaljan opis problema:Kako da napravim da pokazuje skin igraca u ig i ime, a napravio sam td-ove i to, sad samo trebaju mi one kordinate
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
[/quote]

Jel mislis da mu pise banka pa npr 200k i to?

Za ime koristis GetPlayerName a za skin GetPlayerSkin. Prvo ime povuces na string a skin povuces na neku promenljivu. Zatim sa TextDrawSetString "nalepis" to ime i sa TextDrawSetPreviewModel skin "nalepis".. To ima skoro svaki mod pa ako ne znas sam napraviti mozes izvuci iz nekog

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Oktobar 11, 2017, 17:55:46 POSLE PODNE
Za ime koristis GetPlayerName a za skin GetPlayerSkin. Prvo ime povuces na string a skin povuces na neku promenljivu. Zatim sa TextDrawSetString "nalepis" to ime i sa TextDrawSetPreviewModel skin "nalepis".. To ima skoro svaki mod pa ako ne znas sam napraviti mozes izvuci iz nekog

de kkad si vec online procitaj moju temu oko warninga treba mi da fixam brzo brt :D

Citat: Linsco poslato Oktobar 11, 2017, 18:34:43 POSLE PODNE
Citat: Tosic ãƒ,, poslato Oktobar 11, 2017, 17:55:46 POSLE PODNE
Eto
de kkad si vec online procitaj moju temu oko warninga treba mi da fixam brzo brt :D

Ma ljudi ono sto je muma radio, kao ono na skill areni ima gore skin pokazue koji mu je trenutno i ima ime pise npr neko muma script

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

imas posebnu temu za trazenje, lock
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci