Simple Life Roleplay - Forum Open

Započeo FRENKS, Oktobar 16, 2017, 10:46:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

http://www.forum.frenksgaming.de/ - Informacije o Forumu / Domeni - Domena je trebala da bude namjenjena za veliki gaming community ali naprotiv tome odlucio sam da je koristim za SAMP Server koji bi trebao uskoro da otvorim , kao sto mozete da vidite koristim IPS kao System Foruma i odlicnu temu koju sam doredio sa ikonicama i dosta stvari , Forum je jako odlican i jednostavan za koristiti , Mozete da posaljete isto tako Support Ticket preko foruma na koje bi Game Admini - Game Hellperi mogli da odgovaraju vam , mi smo novi i zeljeli bi smo svakome da omogucimo bolju igru i odlicnu administraciju to jeste Zajednicu.

Par Slika sa Foruma

Hvala svima od srca koji su u mogucnosti bili procitati do kraja.

Imate greškicu "dsicrod server" myb ste već vidjeli. :D

Lep izgled foruma,odlican.
Jos jedna greska postuj te se pise postujte. Tako je pravilno hahah

Hvala Balsa heheh , jbg kad se ucila gramatika ja nisam bio na casu u skoli hahahahah xD

FORUM UPDATE

Pod slikom 1 / Mozete da vidite Menu Bar kako izgleda

Pod slikom 2 / Mozete da vidite Club sto sam posebno napravio , za Unofficialne Organizacija/Bande/Mafije da imaju svoj Board.

Pod Slikom 3 / Mozete da vidite Clean Footer kako izgleda

Pod Slikom 4 / Mozete da vidite kako izgleda nas Forum

Napomena / Nisam planirao ovako da cu da otvaram SA:MP Zajednicu , pa mi je ostala ova domena tako da se zna unaprijed prije admini komentarisu nesto ili moderatori lockaju temu.

Hvala kao sto am rekao Dr.Istrazivac me pitao da mu dam Administratora foruma a svi znamo sta Administrator moze da radi tako da ako sam planirao ovo da otvaram ne ozbiljno svi bi mogli da dobiju administratora na forumu.

Ostalima hvala na komentarima.