Simple Life Roleplay - Forum Open

Započeo FRENKS, Oktobar 16, 2017, 10:46:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

http://www.forum.frenksgaming.de/ - Informacije o Forumu / Domeni - Domena je trebala da bude namjenjena za veliki gaming community ali naprotiv tome odlucio sam da je koristim za SAMP Server koji bi trebao uskoro da otvorim , kao sto mozete da vidite koristim IPS kao System Foruma i odlicnu temu koju sam doredio sa ikonicama i dosta stvari , Forum je jako odlican i jednostavan za koristiti , Mozete da posaljete isto tako Support Ticket preko foruma na koje bi Game Admini - Game Hellperi mogli da odgovaraju vam , mi smo novi i zeljeli bi smo svakome da omogucimo bolju igru i odlicnu administraciju to jeste Zajednicu.

Par Slika sa Foruma

Hvala svima od srca koji su u mogucnosti bili procitati do kraja.

Imate greškicu "dsicrod server" myb ste već vidjeli. :D

Lep izgled foruma,odlican.
Jos jedna greska postuj te se pise postujte. Tako je pravilno hahah

Hvala Balsa heheh , jbg kad se ucila gramatika ja nisam bio na casu u skoli hahahahah xD

FORUM UPDATE

Pod slikom 1 / Mozete da vidite Menu Bar kako izgleda

Pod slikom 2 / Mozete da vidite Club sto sam posebno napravio , za Unofficialne Organizacija/Bande/Mafije da imaju svoj Board.

Pod Slikom 3 / Mozete da vidite Clean Footer kako izgleda

Pod Slikom 4 / Mozete da vidite kako izgleda nas Forum

Napomena / Nisam planirao ovako da cu da otvaram SA:MP Zajednicu , pa mi je ostala ova domena tako da se zna unaprijed prije admini komentarisu nesto ili moderatori lockaju temu.

Ne izgleda loše forum, gurajte dalje. 8)

Hvala kao sto am rekao Dr.Istrazivac me pitao da mu dam Administratora foruma a svi znamo sta Administrator moze da radi tako da ako sam planirao ovo da otvaram ne ozbiljno svi bi mogli da dobiju administratora na forumu.

Ostalima hvala na komentarima.