configuration fajl - .cfg

Započeo ZicMortal, Avgust 17, 2010, 18:58:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ZicMortal

Evo jedno pitanje za malo iskusnije skriptere... ili čak ĐURU. Neznam na koju foru da napravim da lideri kickaju igrace koji nisu online, mislim nije mi problem to podesit, ali zanima me kako ce lider vidjet njegove offline članove, to mene jebe... mislim da je u pitanju neki CFG fajl koji neznam kako podesiti, i kako napraviti da se izmjenjuje dok novi član uÄ'e u organizaciju. Neznam tocno na koju foru, mislim već sam radio cfgove sa kojima editujem turfove, update nekih stvari te spremanje.

Ali spremanje imena igrača koji je u odreÄ'enoj org., to je malo komplicirano nije li?

EDIT - ma uzalud mi trud svirac, nema Å¡anse da iko odgovori na ovo xD.
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2010, 19:52:05 POSLE PODNE od ZicMortal

nastoe

Ako sam te razumio sta hoces reci je: Da ako je clan org. neaiktivan neko vrijeme da ga automatski kicka iz org? To sam bas jucer radio za svoj server, jako ti je jednostavno ako znas sta radis trebas samo napraviti da kada igrac izade iz servera i da spremi datum izlaska i ako ude nakon 20 dana da mu automatski namjesti org na > 0. Samo neznam hoces znati napraviti da cita RL vrijeme i datum. Ako neces znati pogledaj tj. skini si neku FS za prikazivanje sati pa se namuci to pretvoriti u datume. Ja bi ti rado dao svoj kod kojim provjeravam datume ali necu jacati konkurenciju  :D

- Sretno :)

EDTI: XD XD sada sam tek procitao do kraja i skuzio da zelis napraviti da sprema u neki fajl imena clanova iz org. evo sec sada cu ti to naskriptati ;)

Ovo ti je kod za spremanje

stock ClanoviOrg()
{
foreach(Player, z)
{
  new
  Ime[MAX_PLAYER_NAME],
  org[30],
  File:hFile,
  Clanovi[128];
      if(PlayerInfo[z][pMember] == 1{ org = "Ime ORG";}
  else if(PlayerInfo[z]pMember] == 2{ org = "Ime ORG 2";}
  else if(PlayerInfo[z][pMember] == 3{ org = "Ime ORG 3";}
  format(Clanovi, sizeof(Clanovi), "%s: %s\n",Ime,org);
  hFile = fopen("clanovi.log", io_append);
  fwrite(hFile, Clanovi);
  fclose(hFile);
}
return true;
}
Znaci napravio sam sa .cfg kako si htio, ali mogao sam i sa .ini ili sa nekim 3 ali nije vazno ugl. da ti pojasnim ovo je kod kojim spremas sljedece...

Stavi ispod /invite & /uninvte ( ili s kojom vec zoves i kickas igrace iz org ) da zove na ovu moju naredbu gore...

I napravit ce sljedece...

Ako je igrac u [pMember] == 1) pisat ce ti u Clanovi.cfg: ExtremePower: ORG 1 i ovo \n ti pravi da ostale igrace reda jednog ispod drugog.

Napravio sam ti u foreach ali ako ti koristis normalan loop onda si stavi tako, na kraju: SVE sta ti trebas napraviti je da napravis neki timer ili nesto gdje ce pozivati ovu moju naredbu. I to je to nadam se da kuzis sta hocu reci
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2010, 20:14:58 POSLE PODNE od ExtremePower

AKo oces da ga izbaci imas primjer za kuce u GFu, tamo se kuca brise nakon tjedan ili dva nedolaska vlasnika.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

a ako ga zelis izbacit nakon neodredenog vremena da mos /izbaci kad os onda idi pogledat komandu /asellhouse i tam napravi sam da izbaci iz org tj da mu postavi na 0 a to mos vidjet u komandi /quitfaction

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

nastoe

Ja mislim da ga vi niste razumjeli, on hoce napraviti da moze "evidentirati" lisu clanova organizacija i da vidi koji su sve igraci u kojim organizacijama.

Ahaaaaaaaaaaaaaa.  ;D Sory. Ajd ti si GF guy, pomogni mu. Imam posla s SAMP koÅ¡arkom. Ali me balkan samp ometa hehe.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

nastoe

Citat: LordShigi poslato Avgust 17, 2010, 20:23:45 POSLE PODNE
Ahaaaaaaaaaaaaaa.  ;D Sory. Ajd ti si GF guy
Za tvoju informaciju ja imam svoj RP mode od > 0. Na kompu ali imam svoje neke razloge zasto ga ne koristim sto ne znaci da necu  :-* i reci mi kakve veze ovaj gore kod ima sa GF editom? Kada bi taj kod paso na 99% RP modova
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2010, 20:26:04 POSLE PODNE od ExtremePower

ZicMortal

Ja znam na koju foru da izbacim clana koji nije online, ali trebam mi baš to... da 'evidentiram'.

nastoe

Pa evo napravio sam ti funkciju spremanja ti samo trebas napraviti da poziva tu komadnu npr. spojis funkciju na neki lokalni timer i da stalno update-a listu pomocu ovog mog koda

ZicMortal

Ipak ce trebat .cfg fajl...  :) meni je on malo jednostavniji ali napravit cu sam slično ovome da pri ongamemodeinit pokrece tj. loada fajl a kad lider upise /clanovi il nest da mu izbaci popis njegvoih članova. A za /izbaciizorg ce biti veoma jednostavno.

EDIT: Fala na pomoci
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2010, 20:47:10 POSLE PODNE od ZicMortal

nastoe

ZicMortal

Upravo sam napravio sve šta se dalo, i onda skužim da se ovo bez MySQL nemože :S
Jednostavno fale opcije, a meni nije samo u pitanju to evindetiranje nego i micanje sa popisa.

ViÅ¡e sreće kad se naučim koristit MySQLom  :-\

nastoe

Reko bi ti dali se moze ili ne ali ne znam tocno sta zelis napraviti... Nije MySQL jedina opcija

ZicMortal

Citat: ExtremePower poslato Avgust 17, 2010, 23:33:43 POSLE PODNE
Reko bi ti dali se moze ili ne ali ne znam tocno sta zelis napraviti... Nije MySQL jedina opcija

Pa recimo da oću da očitava igrače i ideve organizacija, i po nekoj komandi očita mi igrače u toj_i_toj organizaciji, i zatim lider ode /kickfromorg il neÅ¡ i izbaci ga ako je id njegove org. tj. one koje je on lider. I sad u daljnjem popisu da on bude izbačen te da nebude opet na popisu  :-\

To nema Å¡anse bez MySQLa, bar ja tako mislim  :-\

Citat: ZicMortal poslato Avgust 18, 2010, 11:06:38 PRE PODNE
Citat: ExtremePower poslato Avgust 17, 2010, 23:33:43 POSLE PODNE

Pa recimo da oću da očitava igrače i ideve organizacija, i po nekoj komandi očita mi igrače u toj_i_toj organizaciji, i zatim lider ode /kickfromorg il neÅ¡ i izbaci ga ako je id njegove org. tj. one koje je on lider. I sad u daljnjem popisu da on bude izbačen te da nebude opet na popisu  :-\

To nema Å¡anse bez MySQLa, bar ja tako mislim  :-\

Ima šanse samo što je izvedba putem MySQLa puno lakša i čišća, ali moze se i bez MySQLa