Pomoć oko telefona..

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, Septembar 16, 2017, 19:35:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, to se desilo prije par dana počeo mi skroz telefon slabo puniti, vratio ga na tvorrničke postavke, nije imalo efekta, hajd ne bitno...
Jučer mi se ugasio jer nije bilo baterije već ga punim 1 ceo dan, gori ona lampica da se puni ali neće da se upali, izbaci mi samo da je slaba baterija.. Postoji li neki način da ga upalim preko laptopa ?

P.S Telefon je Sony Xperia XA
-propo-

mislim da je baterija totalno "ispuhala" pokusaj povezat telefon sa laptopom i pokrenuti Android SDK i vidi dali ce ti izbacivati ikakvu gresku ukoliko ne izbaci onda je myb do ulaza za punjac ako izbaci onda je do baterije
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

vjerovatno baterija

To se desilo odjednom ili?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Septembar 16, 2017, 20:20:45 POSLE PODNE
vjerovatno baterija

To se desilo odjednom ili?
Odjednom neće da se upali, al bukvalno :), ali nisam pri parama da sad keširam 30e jer su skupi djelovi za ovaj telefon 2k16 je
-propo-

Najveci problem sa tim telefonima je kao sto si vec rekao delovi, odnesi ga do nekog servisa pa vidi sta ce ti on reci.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Prodaju ti baterije pod muda, lijepo bateriju na panj i udri, a ako hoces da ti proradi u obzir dolazi samo nova baterija

Imao sam istu situaciju, problem je naime bio do konektora za punjenje a ne baterije. Odnesi u servis i mirna ti glava jer sam ne možeš da rešiš...

Citat: Rile poslato Septembar 16, 2017, 23:17:08 POSLE PODNE
Imao sam istu situaciju, problem je naime bio do konektora za punjenje a ne baterije. Odnesi u servis i mirna ti glava jer sam ne možeš da rešiš...
aham hvala nema mi druge nego ga keširat
-propo-

Baterija ti je otisla ili prikljucak za bateriju otiso nema sta drugo ;) Isto mi je bilo samo sam ja svoj razbio  8)

#A.J.

U mene je tako iPhone (4S), zamijenio mu bateriju i bila 2-3 dana normalno radila, al u mene je otisla tipka za lock/unlock, a ja sam stalno drzo mobitel na punjacu, slusam muziku, fejsbuk i insta ukljuceni jebi ga, i stade mi jednom jutjub, kao i inale Å¡to se deÅ¡ava i ja stavi mobitel na ivicu od stola i boksom i pukne staklo nazad i odvoji se plastika, jebi ga, sad uzeo od starog Galaxy Core 2  8)
*EDIT: Nosio sam u servis i zajebali su me pravo, pa pazi se gdje popravljaš, meni je 30 maraka k'o u vodu otišlo..
Poslednja Izmena: Septembar 23, 2017, 17:00:44 POSLE PODNE od Foux