[MAP] RP Gang

Započeo Andrijevic SKAMER, Januar 24, 2017, 16:29:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

BUMP !
samo rejv i debele zene

Po meni lose, jer je nekako sve uradjeno u centimetre precizno a bas takva mapa RP bande ne bi trebala biti. Bande ne drze do higijene i ne slazu tako lijepo fotelje. Isto tako malo si objekata koristio i previse se objekti ponavljaju vidim 3 objekta drva iscjepanih, vidim 3 objekta ovog smeca na podu, vidim 2 kutije jedna do druge cak istih rotacija. I grafit na podu koji nema nikakve logike bar meni, jos uzivo ni jedan takav grafit nisam vidio.

Nadam se da ces kritike prihvatiti pozitivno, ne zelim da mislis o meni lose. Nastavi samo da mapas bice to super!

• T.Pain •

|Bivsi glavni RG:RP Maper|
|Survival Instinct Admin lvl 4 i Maper|

Citat: T.Pain poslato Januar 24, 2017, 20:40:11 POSLE PODNE
Po meni lose, jer je nekako sve uradjeno u centimetre precizno a bas takva mapa RP bande ne bi trebala biti. Bande ne drze do higijene i ne slazu tako lijepo fotelje. Isto tako malo si objekata koristio i previse se objekti ponavljaju vidim 3 objekta drva iscjepanih, vidim 3 objekta ovog smeca na podu, vidim 2 kutije jedna do druge cak istih rotacija. I grafit na podu koji nema nikakve logike bar meni, jos uzivo ni jedan takav grafit nisam vidio.

Nadam se da ces kritike prihvatiti pozitivno, ne zelim da mislis o meni lose. Nastavi samo da mapas bice to super!
Razumem sve, hvala na ovome otvorio si mi oci. Inace nije ovo prvi radi  :P
samo rejv i debele zene

Prenatrpano,to treba da bude nešto chill ako je već smećasto xd
Mapper since 2k13.

• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •