Progress Gaming

Započeo __vedran.xyz77, Septembar 23, 2017, 14:35:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ćao Samperi  :D

Danas sam odlučio da vam prestavim jedan "Novi" Server na samp sceni
Riječ je o serveru koji ima dugu tradiciju. San Union RolePlay Je nastao joÅ¡ u 2014 godini I tadaÅ¡nji vlasnik i skripter bio je Souver. Posle dužeg vremena negde oko 2016 San Union je dostigao najviÅ¡i rekord do tada a to je 82 Igrača.Za nas to je bio veliki uspjeh medjutim nakon nekoliko dana počele su svaÄ'e u staff teamu tako da se San Union raspao. Souver i ja smo neko vrijeme pokuÅ¡avali vratiti sve te igrače SanUniona ali nije islo.

I danas smo ponovo tu da pokuÅ¡amo vratiti te igrače. MeÄ'utim ime servera je promijenjeno na Progress Gaming koji se otvara u Nedelju u 18:00 ÄŒasova.Bili bih zahvalni svakom igraču koji posjeti server  :D

Standarni SA Register TD  :D

Login TD-ovi su malo drugaciji  ;D
Ove TDove nam je uradio Escobar ili ti Skripter Stafford Gaming servera. PS: Fala Sabane  :D
IN-Game TDove je radio Escobar
Ponovo zahvale Sabanu  :D
Spawn je mjesto gdje se igraci spawnaju da bi sama igra bila realisticnija mi smo nas spawn stavili na plazu ispred hotela  ;D

To bi bilo to nadam se da ce te nas posjetiti i da cemo vratiti stari rekord  ;D
Poslednja Izmena: Septembar 23, 2017, 14:36:47 POSLE PODNE od Exnas.pwn

Sretno u daljem radu sve najbolje :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

I zaboravio sam da stavim IP servera  :D
HostName: Progress Games | OPEN NEDELJA 18H |
Address:  145.239.38.10:7800
Players:  2 / 50
Ping:     58
Mode:     PGames @ v0.1
Language: PG Republic

Srecno!! Nadam se da cete vratiti stari rekord!!!

Mape su vam malo bojanka, al srecno!  :D ;D

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Mogao si malo vise ulozit truda u mod ne samo TD-ove i mape a mape su strasno lose koliko samo boja udara u oci..

Ovde nije pola slikano tkd ... Bolje da budu nase mape,koliko god bile lose nego sa neta ;)