Trazim nekoga

Započeo Tony Zero, Avgust 14, 2010, 21:01:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

EE ovako
trazim osobu koja zna stvarno skriptati i koja ce skriptati za moj server..ta osoba ce uraditi nesto sto ja kazem a to ce biti svratno nesto malo,ako ima iskustva kao skirpter mozda 15 minuta posla...ako napravi tu skriptu da je meni,ja je ubacim i onda idem da trazim nekoga da hostuje,ako ta osoba bude htjela,ingame ce dobiti admina 1337

javite mi se na PM ili ovdje
ipak bolje na PM

Citat: |LB|Gospodin KUM poslato Avgust 14, 2010, 21:04:17 POSLE PODNE
Evo mogu ja probati ;D

hvala puno,evo sada ti saljem ono sta da uradis
ako uradis blizu kako sam ti rekao bicu ti zahvalan

Ako hoces mogu i ja pokusati! Molim neke da mi neodgovore na ovo!

Citat: David Guetta poslato Avgust 14, 2010, 21:19:44 POSLE PODNE
Ako hoces mogu i ja pokusati! Molim neke da mi neodgovore na ovo!

Kad vidis sta treba predomislit ce se ima dosta posla

Baš me zanima ko od ovih šta su se prijavili ima dobru nameru, ali iskreno? :)

Ko je budala da tamo sve radi da bi dobio jebeni 1337 (čak nije niti 1338). A kladim se da ukupno sve šta treba raditi ima bar 8sati posla NAJMANJE. :)

A ti Willy, ako tražiš skriptera koji će raditi posao kako valja (i neće dati drugima tu skriptu), trebaš ponuditi novac ... malo ko ti danas ima dobre namere ko pristane da radi za 1337. :)

Mikec ali ja vjerujem u voga GOSPODIN KUMA jer ce on pomoci 100% nije ko neki samo da vidis kako je napravio TUTOVE svoje ja vjerujem daje naso pravog covjeka....PA reci sta hoces
:D

Citat: rakun1993 poslato Avgust 14, 2010, 22:03:24 POSLE PODNE

Mikec ali ja vjerujem u voga GOSPODIN KUMA jer ce on pomoci 100% nije ko neki samo da vidis kako je napravio TUTOVE svoje ja vjerujem daje naso pravog covjeka....PA reci sta hoces
:D

Bas I nisi Jer kad sam vido onaj posao koji trebam raditi za 1337 admina na serveru koji ce vjerojatno propasti predomislio sam se