AntiCheat

Započeo Majkl Script, Jul 12, 2017, 19:51:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: AntiCheat
Detaljan opis savjeta: Vec duze vreme trazim nekog da mi predlozi neko dobar anticheat koji je precizan nebaguje i koji je modrean i novi
Komentar: Hitno mi treba ako neko ima savet bio bih mu zahvalan :D

Nisam siguran i nisam ga testirao ali sam vidjao da JunkBuster koristi i mc i samp i cs itd. pa je vrv dobar isprobaj ga

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jul 13, 2017, 01:33:52 PRE PODNE
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=35102.0

Mozda ti ovo posluzi

Taj AC je star i cuo sam da ima bagova , jer dosta promena je bilo od 2012 kada je bila poslednja verzija tog AntiCheata

Nex-AC, ili napravi svoj. Junkbuster je davno kao projekat ugasen.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Jul 14, 2017, 15:33:06 POSLE PODNE

Kakav je taj Nex-ac jel izbacuje upozorenje da neko mozda koristi neki cheat ili odma kikuje/banuje ako ima?

Citat: Marko_Vucenovic poslato Jul 14, 2017, 17:25:02 POSLE PODNE
Citat: Bašovski poslato Jul 14, 2017, 15:33:06 POSLE PODNE

Kakav je taj Nex-ac jel izbacuje upozorenje da neko mozda koristi neki cheat ili odma kikuje/banuje ako ima?
Nisam siguran, ali ako ne izbacuje, mozes to sam uraditi, samo dodas lepo da posalje adminima poruku.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

A jes mi neki problem napraviti varijablu i neke provjere, ne pls "skripteri", nema gotovo, updejtuj po svom
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Pa skoro svaki jaci server ima prilicno lijep anticit, San Marino ima dobar anticit, izvuci odatle, JunkBuster ne preporucujem, ne preporucujem ti FS anticheat nikakav, jednostavno ubaci u mod svoj anticheat, to ti je najbolje, moj prijedlog