OnPlayerConnect neucitavanje dialoga/textdrawova

Započeo Bašovski, Jul 14, 2017, 14:19:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja od nule
Detaljan opis problema: ne ucitavaju se textdrawovi i dialozi na onplayerconnect
Dio skripte: OnPlayerConnect
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):usao sam na server, i ne ucitava mi nista onplayerconnect, ne otvara dialog, ne pokazuje textdrawe, takodjer sam testao problem na 3 backupa istog moda, koji nisu imali taj problem, a sad ga imaju. koje je moguce rijesenje? dakle, odjednom se ovo pojavilo.

bilo je lijepo dok je trajalo.

jel mod skinut s USBa? to se znalo prije dešavat neznam jel još.. ima san s tin problema.. moraš onda pribacit mod u novi samp sve novo i onda compilat.. ako je bija na usbu

Citat: TiXoR_ poslato Jul 14, 2017, 14:50:39 POSLE PODNE
jel mod skinut s USBa? to se znalo prije dešavat neznam jel još.. ima san s tin problema.. moraš onda pribacit mod u novi samp sve novo i onda compilat.. ako je bija na usbu
slucajno sam dodao 2. ini_tag u pisanju podataka tako da je 2 puta upisivalo podatke sto je dovelo do ovoga, fixao sam tako sto sam obrisao ini fajl mene pa opet register se. mod inace ima malo preko 7k linija tako da nije moglo biti do natovarenosti callbacka, to mi se desavalo u ongamemodeinit kada nije ucitavalo neke labele i isto u ovom callbacku onplayerconnect kada sam ubacio netacan link pjesme u PlayAudioStreamForPlayer.

bilo je lijepo dok je trajalo.