Mod

Započeo Lonkec, Avgust 13, 2010, 19:20:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako, dosta mi je EDITa i svega. Htio bi zapoceti mod od 0. Samo problem je taj sto neznam od cega da krenem, pa ako bi mi neko mogao pomoci samo da pocetak pa cu dalje sam? :)

Pa od osnovnog, spawn, komadne..-.-.-.

Citat: Lonkec poslato Avgust 13, 2010, 19:20:14 POSLE PODNE
Evo ovako, dosta mi je EDITa i svega. Htio bi zapoceti mod od 0. Samo problem je taj sto neznam od cega da krenem, pa ako bi mi neko mogao pomoci samo da pocetak pa cu dalje sam? :)

Moja preporuka ti je da jos editas dok ne savladas osneve...I da,prvo moras napraviti register sistem...
Mysterious roleplay

Citat: â–º|Slick|Crack|â—,, poslato Avgust 13, 2010, 19:31:59 POSLE PODNE
Citat: Lonkec poslato Avgust 13, 2010, 19:20:14 POSLE PODNE

Moja preporuka ti je da jos editas dok ne savladas osneve...I da,prvo moras napraviti register sistem...

Register sistem znam to sam prvo i mislio, moze me neko add na msn da mi pomogne mal?

Evo ja cu ti reci kako sam ja poceo.

1. Osnovne gluposti, tipa sto pise dok se pokrene server, ime gamemoda, ubacivanje funkcija tipa sscanf koje ces koristii.
2. Registration system
3. Komunikacija (/ooc...)
4. Admin system.
A sad dalje ti nije tolko bitno sad dalje kako ti pase.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

e vidio sam temu i bas sam se zainteresovao jer i ja planiran gm od 0,ali molim vas samo bi recite na koji princip da uradim igracove varijable tj. level,posao i to...hvala unapred...i da,takodje ako neko zna ono sa enum playerinfo da mi rekne..hvala i pozz
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

Najbolje da koristis PVarove, imas correliev TUT u podforumu TUTORIALI. A za spremanje preporucam MySql ili SQLite ako imas mogucnosti, ako nemas onda najobicniji /dini/dudb/djson.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Avgust 13, 2010, 21:04:00 POSLE PODNE
Najbolje da koristis PVarove, imas correliev TUT u podforumu TUTORIALI. A za spremanje preporucam MySql ili SQLite ako imas mogucnosti, ako nemas onda najobicniji /dini/dudb/djson.

ok hvala pokusacu pa cu da vidim sta mogu,poz
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani