Reklame,Virusi,Crvi,Gliste,Sise

Započeo LoOdaK, Jun 14, 2017, 14:59:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kao sto vidite po naslovu ono..komp ima virusa uskoro radim rinstal win-a ali prije nego sto uradim ocu da vas pitam ima li kakav nacin da otklonem reklame iz google chrome,tj. ne reklame nego kao pretrazivac,kada odem na www.google.com normalno izbaci google ali nakon 2-3 sekunde izbaci kao prozorcic gore ,ili kad ukucam nesto i stisnem enter jednostavno ne pretrazuje na google nego na necemu desetom.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

To se i meni desava, bog zna, uglavnom, stalno mi se otvaraju neki ruski sajtovi. Pu jbm ih sve redom. -.-
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jun 14, 2017, 15:09:11 POSLE PODNE
To se i meni desava, bog zna, uglavnom, stalno mi se otvaraju neki ruski sajtovi. Pu jbm ih sve redom. -.-
Negdje sam ja nacuo da se moze to uklonuti preko msconfiga ili nekog drugog sranja
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

malwarebytes instaliraj i nek ti očisti pc

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Probaj da reinstaliras chrome, i obrisi svaki google fajl sa C particije, ili gde god da si instalirao sistem, tj trazi na onom Appdata
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

mozes probati i sa AVG ali imas na netu da nadjes i kodove za njegovu aktivaciju da bude kao original ali moras skinuti specijalni avg koji ima mogucnost da ubacuje kodove sto se tice AVGa radi extra cak mi je resio pre problem od nekog virusa da pc zabode na paljenju i cpu mu bude 100% od virusa sad je dobro

Ni jedan antivirus ne moze ukloniti ovo xD,nema spasa moram obarat za jedno 10tak dana

LOCK