Vidljivost objecta

Započeo Vojinxt125x, Jun 18, 2017, 14:55:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:/
Detaljan opis problema: Imam problem, kada ubacim neku mapu, npr ubacio sam neku kucu na vw, i sada mi se poremeti opstina, ne poremeti se nista sto se tice objecta, ali smanji se njena vidljivost, npr pre sam mogao da stanem kod pda i da je vidim, sad da bi se videla tj ucitala mora na ulici da se stoji ? Znan neko kako da fixam to ? Fala
Dio skripte: \
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):\

Draw Distance, ukoliko nema argumenata ovisit ce o streameru ukoliko koristis Dynamic objekte, zadnja dva argumenta su vezani za draw distance. Ukoliko zelis odrediti tacno draw distance, koristi CreateDynamicObjectEx ().

bilo je lijepo dok je trajalo.

Mapa: https://pastebin.com/AAEfDFB8
Tu mapu sam ubacio i cim se malo udaljim nestaje mi opstina.. Nije mi jasno sta tacno trebam ? Da dodam ovo CreateDynamicObjectEx umesto CreateDyniamicObject ? Ili sta? Pocetnik sam u ovome..

Evo i link od opstine :
https://pastebin.com/1VzN2Zea
I jedino mesto u modu gde mi se pojavljuje DrawDistannce je ovo : SetNameTagDrawDistance(25);
Koliko sam ja skonto trebam samo umesto CreateDynamicObject da zamenim svuda sa CreateDynamicobjectex ? I to mogu na svim mapama da idem odmah ctrl+h i da zamenim ?
Poslednja Izmena: Jun 18, 2017, 17:32:03 POSLE PODNE od Vojinxt125x

//CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = 300.0);
nemas potrebe to mjenjati, zadnji argument ti je streamdistance, ili draw distance, tebi je cilj da ti se poveca stream distance, a streamer ne moze ucitati tom igracu dovoljno brzo jer imas prevelik broj objekata na malom prostoru. Podesi streamdistance kod svakog objekta na distance koji ti zelis. 300 je default.
Takodjer imas podesavanje u server.cfg stream_distance u kojem mozes podesiti ga.

bilo je lijepo dok je trajalo.

A mora svaki posebno ili mogu samo u cfg ? :D Fala ti bro :D

CreateDynamicObjectEx(10193,1480.911,-1777.888,47.545,0.000,0.000,180.000,300.000,180.000);

Tako izgleda jedan moj createdynamicobject i sad ovo poslednje u ovom slucaju 180 da stavim na 400 ? Ili ?

LOCK!

ÄŒitaj pravila!

U dvije teme sam ti brisao duple postove, ali ti se očito nećeš opametiti.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."