Anticheat

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Jun 17, 2017, 20:01:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel koristio neko Nex-AC anticheat i ako jeste kakva su mu iskustva mislim jel baguje itd...
Poslednja Izmena: Jun 18, 2017, 15:54:44 POSLE PODNE od MEDO

Najbolje ti je napravit svoj anticheat ili pomocu neta i oficijelnog samp foruma pravit jednu po jednu zastitu koje su sigurne, testiras na sebi

Ja ga koristim nema bugova mn poznatih a sve detektuje sto sam imo od citova takodje id od prijatelja

Citat: Slade poslato Jun 17, 2017, 20:15:25 POSLE PODNE
Najbolje ti je napravit svoj anticheat ili pomocu neta i oficijelnog samp foruma pravit jednu po jednu zastitu koje su sigurne, testiras na sebi
Znam da je to najbolji nacin ali nejde mi pravljenje anticheat-a od ruke :D a da tako idem deo po deo nesto mi se neda trenutno :D

Citat: Harexe Svabo poslato Jun 17, 2017, 21:01:06 POSLE PODNE
Ja ga koristim nema bugova mn poznatih a sve detektuje sto sam imo od citova takodje id od prijatelja
Jesi ga koristio mozda sa vise igraca, ja sam testirao sam ovako i sto i sam kazes dosta stvari detektuje ali me zanima kako se ponasa na serveru sa vise igraca...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 18, 2017, 00:30:54 PRE PODNE
Citat: Slade poslato Jun 17, 2017, 20:15:25 POSLE PODNE
Znam da je to najbolji nacin ali nejde mi pravljenje anticheat-a od ruke :D a da tako idem deo po deo nesto mi se neda trenutno :D

Citat: Harexe Svabo poslato Jun 17, 2017, 21:01:06 POSLE PODNE
Jesi ga koristio mozda sa vise igraca, ja sam testirao sam ovako i sto i sam kazes dosta stvari detektuje ali me zanima kako se ponasa na serveru sa vise igraca...
Bilo nas je 5 na servu