Podatci

Započeo LoOdaK, Jun 10, 2017, 22:20:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam podatke oko 16GB otprilike,nisu moji,od jednog lika,sad meni treba neka vrsta savjeta.

Kako i gdje da ja to njemu upload.Postoji li mogucnost na mail ili nesto tako
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ako sam te ja dobro shvatao, imas neke Fajlove, i zelis da ih uploadujes?
Sad, kako ja mislim, kada ubacis te fajlove u .rar, trebalo da bi da se kompresuju, tj da im se smani velicina.
Preko mega.nz, mozes cak i do 50gb mesta da uploadujes, tj imas cloud od 50gb, a sada koliko mozes uploadovati, to nisam siguran.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Postoji li neka mogucnost cuvanja/uploadanja fajlova na mail??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 10, 2017, 22:47:03 POSLE PODNE
Postoji li neka mogucnost cuvanja/uploadanja fajlova na mail??
Nisam ekspert za to. Potrazi na YT-u nesto o tome.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Sinoc sam kompresovao i poceo upload,brateeeee 90h jos ostalo,razmisljao sam iz jedno 3-4 dijela,ali nezz dal mi se isplati sad to ponovo raditi

Citat: LoOdaK poslato Jun 13, 2017, 21:20:32 POSLE PODNE
Sinoc sam kompresovao i poceo upload,brateeeee 90h jos ostalo,razmisljao sam iz jedno 3-4 dijela,ali nezz dal mi se isplati sad to ponovo raditi
Au, brt, cekaces ti tri godine, to je isto dok meni istekne zatvor na BExtazy. xD
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Otprilike 4 dana,jebo sam se