DayZ SAMP

Započeo Stifler ツ, Jun 13, 2017, 00:07:37 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li se isplati otvoriti DayZ SAMP server?
Imam ekipu za server,drugovi iz RL koji bi mi pomogli oko vodjenja servera.
Znam da na balkanu nista ne ide osim RP,ali da li vrijedi pokusati.Imam par ideja kako da sve odradim
Napisite svoje misljenje i da li bi igrali... ;)

Da se isplati?
Ako mislis na lovu onda odmah da ti kazem( a i vecina ce potvrditi) da tesko ces ista zaraditi...
I jedna bitna stvar, neces znati da li ces uspeti dok ne pokusas.. Stoga samo napred!

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jun 13, 2017, 00:45:45 PRE PODNE
Da se isplati?
Ako mislis na lovu onda odmah da ti kazem( a i vecina ce potvrditi) da tesko ces ista zaraditi...
I jedna bitna stvar, neces znati da li ces uspeti dok ne pokusas.. Stoga samo napred!

Pogresno si me shvatio ili se ja nisam lijepo izrazio.Iskreno boli me ona stvar  za pare,nije mi ni u kakvom planu da zaradjujem od toga.Svakako da cu ja ulagati pare za server to jest host i to ostalo.Mislio sam u smislu da li se isplati otvarati,da li ce biti igraca a ne da li cu zaraditi,ni u kakvom planu nije nikakva zarada :D

@Megatron

Jos neko nesto da doda posto mi hitno treba odgovor?

Od mene odgovor "DA" Ako ti oces otvori, to je i onako tvoja stvar, otvaras RP ili RPG?

Citat: âš"SkilleR༻⊱❥â,,¢ poslato Jun 13, 2017, 13:40:36 POSLE PODNE
Od mene odgovor "DA" Ako ti oces otvori, to je i onako tvoja stvar, otvaras RP ili RPG?

DayZ SA-MP :D

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 13, 2017, 13:42:46 POSLE PODNE
Citat: âš"SkilleR༻⊱❥â,,¢ poslato Jun 13, 2017, 13:40:36 POSLE PODNE

DayZ SA-MP :D
Onda sam se ..., al imas od mene Da

Uuuuuuu OCU JA DA IGRAM AHAHAHAAH, al ozb otvaraj to odma ili sad
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram