Otvaranje pwninga!!!!!

Započeo Bolex_, Jun 11, 2017, 11:22:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zdravo,

Imam mali problem koji do sada nisam imao pa možda vi znate kako da to sredim. A problem je, kako god idem da otvaram skriptu ( a na ikonici nema slike "Pawn-a" ) trazi me za izaberem program sa kojim cu ga otvoriti. I tako ja izberem"Pawno" preko "Open with" i postavim da mi uvijek otvara sa tim programom ali se nece pojaviti na listi kao standard. To izgleda ovako

http://imgur.com/a/DPuQs

(PS - Nemoj da itko mazne skriptu preko slike  :D )

Poslednja Izmena: Jun 12, 2017, 12:51:48 POSLE PODNE od MEDO
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Probaj skinut pawno pa preko njega ulazit u tu skriptu.

Citat: anDro_ poslato Jun 11, 2017, 12:23:37 POSLE PODNE
Probaj skinut pawno pa preko njega ulazit u tu skriptu.

Ma do prije par dana mi sve bilo ok, sada kada ga izaberem nije na list, a moram ga otvarat preko Wordpad !
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

odes samo u folder pawno otvoris pawno ides open pa nades taj gm i skriptas ha ya
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jun 11, 2017, 17:56:57 POSLE PODNE
odes samo u folder pawno otvoris pawno ides open pa nades taj gm i skriptas ha ya

Nema šanse da tako radim nešto, ukoliko nesto slucajo ugasim a moram pokrenut sto i jedan pawno kada nešto radim i provjeravam