Danasnji Skripteri ...

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, Maj 24, 2017, 21:04:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Najveci je problem kad klinci saznaju za forume i tu vide modove i onda ih ne zanima da igraju samp,vec samo da otvore svoj server.
Msm tako sam i ja poceo, na slican fazon ali u to vreme nije bilo toliko "skriptera" pa je bilo prihvatljivo.

Jos veci je probelm sto ljudi snimaju za YT kako editovati GM, i onda to vide klinci i naprze se i otvaraju servere...
Opet kazem i ja sam tako poceo ali danas je toga previse.

Citat: Jakisic poslato Maj 27, 2017, 13:59:40 POSLE PODNE
Najveci je problem kad klinci saznaju za forume i tu vide modove i onda ih ne zanima da igraju samp,vec samo da otvore svoj server.
Msm tako sam i ja poceo, na slican fazon ali u to vreme nije bilo toliko "skriptera" pa je bilo prihvatljivo.

Jos veci je probelm sto ljudi snimaju za YT kako editovati GM, i onda to vide klinci i naprze se i otvaraju servere...

Znaci da nije bilo toga nebi naso Exchange

Citat: Harexe Svabo poslato Maj 27, 2017, 14:00:37 POSLE PODNE
Citat: Jakisic poslato Maj 27, 2017, 13:59:40 POSLE PODNE

Znaci da nije bilo toga nebi naso Exchange
Bukvalno tako hahahha

Ja cu samo reci da sam ja dovoljno dobar skripter i mapper(ne koliko skripter...) za svoje potrebe!

-Delic Enadin
-15
-11/7

- HTML
- PAWNO Scripring
- JAVA SCRIPT

ovi čat ovdje otvorili xd
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Maj 30, 2017, 19:55:42 POSLE PODNE
ovi čat ovdje otvorili xd
Ti ga otvori, ne mi.  :D :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Kakva je psihologija danasnjih klinaca od 10-14.
-Otvoricu server to ce ici vrh,placacu server tako sto cu od keve i caleta uzeti npr 1,000-2,000 dinara i uzeti server preko KGB-a.Uzecu neki mod koji je dobar ali star da drugi ne primete da je editovan.AU!pa ja ne znam da editujem,nista videcu na internetu.Nakon sve to sto se desi otvara se server koji ima pocetni stats 3m i 15 level,a helper se dobija ili lider testom od dva pitanja koja su veoma teska :/ kao sto su ... Sta je RP/MG.I ako taj klinac koji je otvorio server sam ni sam ne  zna razliku izmedju OOC chata i MG chata.Nakon 10 dana taj server ce biti ugasen jer ce mu biti dosadno da nema igraca i ako je dao na otvaranju 10 helpera,lidera,vipova i ostalih sranja.

Citat: VeXoR poslato Jun 01, 2017, 16:26:01 POSLE PODNE
Kakva je psihologija danasnjih klinaca od 10-14.
-Otvoricu server to ce ici vrh,placacu server tako sto cu od keve i caleta uzeti npr 1,000-2,000 dinara i uzeti server preko KGB-a.Uzecu neki mod koji je dobar ali star da drugi ne primete da je editovan.AU!pa ja ne znam da editujem,nista videcu na internetu.Nakon sve to sto se desi otvara se server koji ima pocetni stats 3m i 15 level,a helper se dobija ili lider testom od dva pitanja koja su veoma teska :/ kao sto su ... Sta je RP/MG.I ako taj klinac koji je otvorio server sam ni sam ne  zna razliku izmedju OOC chata i MG chata.Nakon 10 dana taj server ce biti ugasen jer ce mu biti dosadno da nema igraca i ako je dao na otvaranju 10 helpera,lidera,vipova i ostalih sranja.
Mislis IC chat?

Da,popizdeo sam nisam znao ni sta pisem idu mi na ...

Hahaha ja kad sam imo 10-12 godina odlucio otvoriti server , nisam znao uci u pawno , dok sad znam neke stvari , i planiram otvoriti nesto ozbiljno skupljam ekipu za svoj server sve ozbiljne momke , imam 14. godina

Citat: Mitic ãƒ,, poslato Jun 01, 2017, 20:18:53 POSLE PODNE
Hahaha ja kad sam imo 10-12 godina odlucio otvoriti server , nisam znao uci u pawno , dok sad znam neke stvari , i planiram otvoriti nesto ozbiljno skupljam ekipu za svoj server sve ozbiljne momke , imam 14. godina
A pogle mene, pre dve godine, bio skripter na nekoj zajednici Coper Gaming, znaci uzeo ja Fusion Gaming (Srbija Gaming Edit) i tako, ja udjem u pawno, ono ???. Nisam ni boju tdova znao menjati, a tek ubaciti bilo kakvu mapu, al moram da priznam promoter tim bio kraljevski. Sa modom, bez ikakvog edita (sem imena) furali smo 30-40 igraca. I na kraju, ja naucio malo vise o pawnu i skriptanju u njemu.
Nesto zasro Vlasnik, i zatvorena.

Zatim, presli mi na Balkan Stafford (Staro ime, tr. SG (Ne zelim da otkrivam tacno ime) skripta je bila UP, i taj bivsi Skripter, odradio je dobru stvar, zatim sam ja bio Skripter tamo, sa vise iskustvom, prvi dan 3 igraca (samo admini)
Sledeci dan, nasli promotere, nekih 10 igraca, treci dan, vidim sve vise i vise igraca.
I odjednom, i ovaj vlasnik zasro nesto. Uzeo nekog drugog Skriptera, koji bukvalno uzeo mod od Mume (InsanityGaming) i kaze on radio TD-ove.. -.-

Posto je video, da nema nista od tog skriptera, te da je izgubio igrace, otkad smo ja i Staff Team napustili srw, uzeo je treceg skriptera.
I pre neki dan bio Open (tj. Nedelju dana) ali fazon, sto se srw zove RP, a daju 15 lvl + 3-4m + Free vip 4. I samo zbog toga imaju igraca, i ja sad msm da je zatvoren. Nisam siguran.

Al uglavnom, bitno je, da smo svi prosli kroz taj period (da se ne lazemo) jer, niste vi mogli odma uci u Pawno, i sve znati. Morali ste malo

P.S: Ne govorim da smo prosli kroz Period, gde smo sa 10 godina otvarali srw, vec kad nista nismo znali, bukvalno.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Bmb, meni je cast meni je @gReeDy.aMx kom na post  :D
-propo-