[Pomoc] Prebacivanje

Započeo Urroxx, Maj 14, 2017, 23:11:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako dal neko zna kako da kad nesto snimim na tv preko Fleske i ubacim je na komp moram da podesim kao nez kak da objasnim 1 stvar da bi mi radila na komp takodje i za tv al uvek nestanu fajlovi pa kako to da uradim

Nez dal ste me razumeli al cim to opet uradim poslacu vam kako mi pise
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Ne razumijem,treba promijeniti video format??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

koliko sam te ja razumio,ti trazis video format koji odgovara i racunaru i tv-u...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 15, 2017, 12:06:56 POSLE PODNE
koliko sam te ja razumio,ti trazis video format koji odgovara i racunaru i tv-u...
da al kad izaberem obirse mi se video sa tv-a kak da to nastimam? posto znam neki snimaju serije filmove crtane i tako to a upload-aju
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Citat: â–... â–† â–ˆUr®Osâ,,¢â–ˆ â–† â–... poslato Maj 15, 2017, 12:31:42 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Maj 15, 2017, 12:06:56 POSLE PODNE
da al kad izaberem obirse mi se video sa tv-a kak da to nastimam? posto znam neki snimaju serije filmove crtane i tako to a upload-aju

vecinom se to radi ukoliko imas IPTV ili neku vrstu resivera koja je modernija i ima opciju record,i nisam sig ali msm da je zajednicki video format za pc i tv .mp4 tako da ukoliko imas nesto od ovo dvoje pokusaj tako pa mi javi rezultat....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Pise kad ubacim na tv da ako kliknem ok da ce se obrisati hard disk i (disk je formatiran kao FAT32)

Citat: â–... â–† â–ˆUr®Osâ,,¢â–ˆ â–† â–... poslato Maj 15, 2017, 15:25:24 POSLE PODNE
Pise kad ubacim na tv da ako kliknem ok da ce se obrisati hard disk i (disk je formatiran kao FAT32)

nezz sta bi moglo da bude,provjeri na tv-u dali ti dozvoljava nepoznate izvore kada prebacujes....

GAME OVER