[POMOC]Komandaa!!!

Započeo Edo., Maj 06, 2017, 15:25:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Underpoint
Detaljan opis problema:Ne znam kako da napravim npr /aoruzije komandu ali da to admini i gamemasteri mogu koristiti samo kada doputi vlasnik ili direktor.Npr ako oni ukucaju /aoruzije pa ako nije odobreno od vlasnika ili direktora da pise "Da bi koristili ovu komandu mora da vam odobri Vlasnik ili Direktor.Pa ako moze neko da mi to napravi da bude u YCMD ?.Pls treba mi hitno :D
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Tu cmd ima 10000 modova na ovom forumu, izvadis iz nekog moda, prilagodis svom i tjt. ako ne nadjes poslacu ti ja.

Citat: anDro_ poslato Maj 06, 2017, 15:40:15 POSLE PODNE
Tu cmd ima 10000 modova na ovom forumu, izvadis iz nekog moda, prilagodis svom i tjt. ako ne nadjes poslacu ti ja.

@anDro_  Trazio sam nisam mogao naci de ti posalji pls :D
• Founder & Developer •

Ovo je prilagodjeno SG modu, prilagodi svom.
[pawn]YCMD:agivegun(playerid, params[],help)
{
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return Error(playerid, "Moras biti prijavljen.");
   if(PI[playerid][Admin] < 6) return Ovlascenje(playerid);
   new pplayerid,gun,ammo,string[128];
   if(sscanf(params, "uii", pplayerid,gun,ammo))
   {
      SCM(playerid, COLOR_GRAD1, "KORISCENJE: /givegun [ID/Deo imena] [oruzije ID] [municija]");
      SCM(playerid, COLOR_GRAD4, "3(Club) 4(noz) 5(palica) 6(lopata) 7(Cue) 8(Katana) 10-13(Dildo) 14(cvece) 16(bombe) 18(Molotovljev koktel) 22(Pistolj) 23(SPistolj)");
      SCM(playerid, COLOR_GRAD3, "24(Eagle) 25(pumparica) 29(MP5) 30(AK47) 31(M4) 33(Rifle) 34(Snajper) 37(Bacac plamena) 41(Sprej) 42(exting) 43(Kamera) 46(Padobran)");
      return 1;
   }
   if(pplayerid == IPI) return SCM(playerid, BELA, ""SERVERPLAVA"(ATHENS-RPG/DM) "C_BELA"Taj igrac nije na serveru.");
   if(gun < 0 || gun > 46 || ammo > 9999 || ammo < 0) return SCM(playerid,-1,""C_BELA"Maksimalno mozete do 46.");
   GivePlayerWeaponEx(pplayerid, gun,ammo);
   format(string,sizeof(string),"{F23A0D}[GUN]: {FFFFFF}Admin %s vam je dao oruzije(%d)!", Ime_Igraca(playerid),gun);
   SCM(pplayerid,GRAD2,string);
   format(taylors, sizeof(taylors), "{FBE204}[INFO] Admin % je dao %s oruzije ID %d.", Ime_Igraca(playerid),Ime_Igraca(pplayerid), gun);
   AdminPoruka(COLOR_YELLOW, taylors);
   return 1;
}[/pawn]

Citat: anDro_ poslato Maj 06, 2017, 15:56:23 POSLE PODNE
Ovo je prilagodjeno SG modu, prilagodi svom.
[pawn]YCMD:agivegun(playerid, params[],help)
{
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return Error(playerid, "Moras biti prijavljen.");
   if(PI[playerid][Admin] < 6) return Ovlascenje(playerid);
   new pplayerid,gun,ammo,string[128];
   if(sscanf(params, "uii", pplayerid,gun,ammo))
   {
      SCM(playerid, COLOR_GRAD1, "KORISCENJE: /givegun [ID/Deo imena] [oruzije ID] [municija]");
      SCM(playerid, COLOR_GRAD4, "3(Club) 4(noz) 5(palica) 6(lopata) 7(Cue) 8(Katana) 10-13(Dildo) 14(cvece) 16(bombe) 18(Molotovljev koktel) 22(Pistolj) 23(SPistolj)");
      SCM(playerid, COLOR_GRAD3, "24(Eagle) 25(pumparica) 29(MP5) 30(AK47) 31(M4) 33(Rifle) 34(Snajper) 37(Bacac plamena) 41(Sprej) 42(exting) 43(Kamera) 46(Padobran)");
      return 1;
   }
   if(pplayerid == IPI) return SCM(playerid, BELA, ""SERVERPLAVA"(ATHENS-RPG/DM) "C_BELA"Taj igrac nije na serveru.");
   if(gun < 0 || gun > 46 || ammo > 9999 || ammo < 0) return SCM(playerid,-1,""C_BELA"Maksimalno mozete do 46.");
   GivePlayerWeaponEx(pplayerid, gun,ammo);
   format(string,sizeof(string),"{F23A0D}[GUN]: {FFFFFF}Admin %s vam je dao oruzije(%d)!", Ime_Igraca(playerid),gun);
   SCM(pplayerid,GRAD2,string);
   format(taylors, sizeof(taylors), "{FBE204}[INFO] Admin % je dao %s oruzije ID %d.", Ime_Igraca(playerid),Ime_Igraca(pplayerid), gun);
   AdminPoruka(COLOR_YELLOW, taylors);
   return 1;
}[/pawn]

hVALA BRATE moj ma nece biti tesko prilagoditi :D
• Founder & Developer •